Hovenier
Stolker Hoveniers in
Lisse
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VStolker Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Stolker Hoveniers
Chopinstraat 46
2162VV Lisse

tel: 06 20597645

Extra informatie

Stolker Hoveniers is een bedrijf met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. De opgebouwde kennis en onze liefde voor het vak maken het mede mogelijk om uw tuinwens te laten uitkomen. Maar daarmee zijn we er natuurlijk nog niet, om verder vertrouwd te raken met ons bedrijf, nodigen wij u uit om door deze site te wandelen.   
Werkwijze 
 
Wanneer u een goed gevoel heeft overgehouden aan de wandeling door deze site, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens zo´n eerste ontmoeting bij u thuis bespreken we met u de wensen waaraan uw nieuwe tuin moet voldoen en de mogelijkheden die er zijn. Na afloop van dat gesprek hebben we een goed beeld gekregen van de situatie en kunnen we gaan werken aan de volgende stap. Dit eerste gesprek is overigens vrijblijvend.  
 
Ontwerp 
 
Na het eerste gesprek zijn we toe aan het maken van een tuinontwerp. Dit is de fase waarin we uw wensen koppelen aan onze kennis en ervaring. Wij letten erop, vaak in samenwerking met bekende tuinarchitecten, dat bij het indelen van uw ruimte niet blindelings wordt gekeken naar de nieuwe trends, maar vooral ook of het plan goed bij uw woning en de omgeving past en uiteraard of de tuin praktisch is om in te leven.  
 
Aanleg 
 
De aanleg van een tuin hangt samen met een goede voorbereiding. Dit houdt onder andere in dat alle zaken vooraf goed met u zijn doorgenomen, zodat u vanaf de dag dat we daadwerkelijk starten niet voor verassingen komt te staan. De materialen die in uw tuin worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en het verwerken ervan gebeurt uiterst vakkundig, want wij willen dat uw tuin door de jaren heen steeds mooier wordt.  
 
Advies 
 
Zodra uw tuin klaar is, begint voor u het echte genieten. Na verloop van tijd zult u zien dat de tuin onderhoud nodig heeft. Als u even niet weet hoe of wanneer u het moet aanpakken, kunt u ons altijd om advies vragen. Wij staan graag voor u klaar.  
 
Onderhoud 
 
Het onderhouden van een tuin is van groot belang en dient tijdig en vakkundig te gebeuren. Voor veel mensen is werken in de tuin een aangename bezigheid die veel voldoening oplevert. Toch kan het zo zijn dat u 1 of 2 maal per jaar wat hulp kunt gebruiken, bijvoorbeeld met het winterklaar maken van de tuin of met het snoeiwerk.  
 
Misschien heeft u er geen tijd voor om de tuin te onderhouden en wilt u het helemaal uit handen geven. Wij kunnen u een passend onderhoudspakket aanbieden, zodat uw tuin er altijd netjes bijstaat. Vraag ons naar de mogelijkheden.  
 
Renovatie 
 
Bent u toe aan iets nieuws in de tuin of wilt u iets bestaands laten herstellen en is het te ingrijpend om zelf te doen, dan kunnen wij u daarbij helpen. Bijvoorbeeld de schutting die niet meer functioneert of de bestrating die verzakt is. Wilt u een nieuw gazon of is uw hele tuin aan vervanging toe. Iedere klus groot of klein is voor ons net zo belangrijk als voor u.  
 
Boomverzorging 
 
Als het gaat om het onderhouden van bomen in uw tuin kunt u ook bij ons terecht. Het belangrijkste uitgangspunt is dan wel dat de boom bij ons centraal staat. Vaak wanneer een boom wordt "gesnoeid" omdat men er "alleen maar last van" heeft wordt hij ernstig verminkt en zal zich daarna nooit meer goed herstellen. In dat geval kunt u er beter voor kiezen hem helemaal weg te laten halen en er iets voor terug te planten wat wel bij u past. Onze boomverzorgers adviseren u graag.  
 
TIP: 
Wees op tijd met snoeien en wacht niet tot de boom te groot is geworden!  
 
Bestratingen 
 
Bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Bedenk daarom vooraf goed of een terras niet te klein of juist te groot wordt en of u wel voor de juiste materialen kiest. Het kan zijn dat die mooie terrastegel niet geschikt is voor een oprit, enz..  
 
Wij willen u graag helpen om de juiste keuze te maken. Dit doen wij door samen met u langs te gaan bij onze leveranciers en daar de mogelijkheden te bespreken.  
 
Verder beschikken wij uiteraard over de juiste machines en kennis om uw bestrating aan te leggen, zodat u er jaren ongestoord van kunt genieten.  
 
Schuttingen 
 
Een schutting is vaak een noodzakelijk kwaad. Is het immers niet zo dat we het liefst vrij zouden wonen en helemaal geen schutting nodig hadden. Stolker hoveniers is daarom van mening dat een schutting solide moet zijn, maar niet te veel mag opvallen in uw tuin.  
 
Dit kun je bereiken door voor een materiaal te kiezen wat goed aansluit bij de rest van de tuin of de schutting in een bepaalde kleur te schilderen. Het laten begroeien van de schutting behoort ook tot de mogelijkheden. Voor iedere situatie een andere oplossing, dus informeer naar de mogelijkheden!  
 
Tuinhuisjes / Tuinkamers 
 
Wij bieden u een ruim assortiment tuinhuizen en blokhutten, maar onze specialiteit is het leveren van maatwerk. Wij ontwerpen zelf en kunnen zo speciaal voor uw situatie iets moois creëren, zodat u optimaal kunt genieten van de ruimte die uw tuin te bieden heeft.  
 
Buitenkeuken / aanrecht 
 
Helemaal van deze tijd is de buitenkeuken of het buitenaanrecht. Lekker buiten kunnen genieten samen met vrienden of familie met alle gemakken binnen handbereik. Kiest u voor een standaard model of wilt u dat wij een model speciaal voor u ontwerpen, alles is mogelijk!  
 
Tuinverlichting 
 
Bent u tevreden met uw huidige tuin maar mist u net dat beetje extra sfeer, dan kunnen wij u helpen door een verlichtingsplan op maat te maken. Vaak kan dit al zonder al te veel ingrijpende werkzaamheden. Wij werken o.a. met een professionele 12 Volts systeem welke eenvoudig is te bedienen. De lampen zullen wanneer het donker wordt vanzelf aan gaan door de geplaatste lichtsensor.  
 
Hout in de tuin 
 
Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van hout in de tuin. Wat dacht u van bijvoorbeeld een mooie pergola een terras of veranda beschoeiing of steiger. Zoekt u een tuinkast om uw gereedschap of potten in op te bergen of een functionele werktafel voor uw kleine tuinklusjes? Niets is ons te gek!  
 
Spelen in de tuin 
 
Wilt u uw kinderen blij maken met een speeltoestel of trampoline in de tuin? Waarop ze veilig kunnen spelen? Wij kunnen dit voor u realiseren.

Specialiteit
 • Beplanting 
 • Beschoeiing  
 • Bestrating  
 • Boomverzorging  
 • Deskundig advies  
 • Natuursteen  
 • Schuttingen, pergola's en tuinhuizen  
 • Snoeien  
 • speeltoestellen  
 • Tuinaanleg  
 • tuinkeuken  
 • Verlichting  
 • Vijvers  
 • Vlonders


Diensten
 • Aanleg  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp 
 • Renovatie


Soorttuin
 • Kruidentuin  
 • Moestuin


Stijl
 • Klassiek 
 • Landelijk  
 • Landenthema  
 • Modern  
 • Romantisch