Hovenier
de Oude Eik Hoveniersbedrijf in
Liessel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Vde Oude Eik Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
de Oude Eik Hoveniersbedrijf
Neerkantseweg 67
5757RM Liessel

tel: 0493-343341

Extra informatie

Sinds 2004 is hoveniersbedrijf de Oude Eik een vertrouwd adres voor advies en ontwerp en aanleg en onderhoud van uw tuin. Onze naam is ontstaan doordat Eikenbomen zeer sociale bomen zijn. Ze geven eikels waar verschillende dieren van kunnen eten bijv.de eekhoorn. De bast is grof van structuur waar insecten in kruipen en waar de boomklever en de boomkruiper zich mee kunnen voeden.   
Het blad van de eik verteerd langzaam en blijft de hele winter op de grond liggen wat bescherming biedt aan de planten die eronder groeien maar ook aan dieren die eronder wegkruipen bijv. de egel. 
 
De eik is een boom die veel geeft en in dit klimaat past en zeer oud kan worden. 
 
Temeer omdat ik zelf een groot natuur en dierenliefhebber ben, zijn dit allemaal redenen waarom ik mij verwant voel aan deze boom en daardoor gekozen heb om de naam De Oude Eik te gebruiken voor ons Hoveniersbedrijf. 
 
Ons bedrijf bestaat uit verschillende categorieën. 
 
- Ontwerpen 
- Aanleg 
- Onderhoud 
- Snoeien 
- Leveren en leggen van kunstgras 
 
Met onze eigen tuinontwerparchitect en onze vakbekwame Hoveniers verzorgen wij graag het ontwerp en aanleg en onderhoud van uw tuin. 
 
Ons werkgebied ligt natuurlijk in Liessel (Gemeente Deurne) maar ook ver daarbuiten van Eindhoven tot Wanssum en alles wat daaromheen ligt.