Hovenier
Hoveniersbedrijf van Ooijen Tuinen in
Lichtenvoorde
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf van Ooijen Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf van Ooijen Tuinen
Europaweg 1/A
7131JC Lichtenvoorde

tel: 0544-372515

Extra informatie

Welkom bij Hoveniersbedrijf van Ooijen Tuinen   
Het bedrijf in Lichtenvoorde waar Kwaliteit nog met een hoofdletter wordt geschreven. Met onze vakkundig opgeleide medewerkers helpen wij u graag met al uw vragen over tuinaanleg, onderhoudswerkzaamheden, planten en overige tuinzaken. Zowel als particulier als bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk rustig rond op onze website voor informatie of inspiratie. 
 
In 1967 is het bedrijf op onze huidige locatie opgestart als eenmanszaak door Willy van Ooijen. Naast het hovenierswerk was er ook een deel kwekerij en in de loop der jaren kwam de particuliere verkoop erbij. In 1994 kwam Andries, de oudste zoon van Willy, in het bedrijf en werd het omgezet in een vennootschap onder firma. Inmiddels zijn ook Anja, de vrouw van Andries, en Bart, de jongste zoon van Willy, toegetreden tot de firma. Sinds 2007 zijn er bovendien ook nog twee vaste medewerkers in dienst. Per 2011 is Willy met pensioen gegaan en wordt het bedrijf voortgezet door de overige vennoten. 
 
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Verder bestaat het uit een tuincentrum voor de particuliere klant en uit een boomkwekerij.