Hovenier
Hooikaas hoveniers in
Lexmond
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHooikaas hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Hooikaas hoveniers
Achthoven 36
4128LW Lexmond

tel: 06-23049096

Extra informatie

Hooikaas hoveniers is een jonge onderneming, dat zich richt op het totale plaatje als het om hoveniers werk gaat. U kunt bij ons terecht voor de uitvoering voor grote en kleine tuinen. daarbij kunt u denken aan o.a. aanleg van vijvers, sierbestrating, pergola’s, verlichting en schuttingen, e.d.   
Aan de hand van uw wensen, kunnen wij een ontwerp en eventueel een offerte maken. Doordat alles binnen ons bedrijf geregeld word, is de uitvoering in de praktijk ook van hoge kwaliteit. 
 
Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u bij ons terecht, voor het behouden van een nette tuin moet er regelmatig onderhoud gepleegd worden ook daarvoor kunt u ons gerust bellen. 
 
En wij hebben ook een eigen kwekerij voor planten en struiken. Wij hebben vooral de meestgebruikte haagsoorten etc. Daardoor kunnen wij dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. 
 
Als u een indruk wilt hebben van ons werk dan kunt u het best even onze foto’s bekijken daar staan een aantal voorbeelden het aanleggen van tuinen. spoedig zullen er ook andere foto’s aan worden toegevoegd.