Hovenier
Haneveld Hoveniers in
Laren
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHaneveld Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Haneveld Hoveniers
Holterweg 56
7245 SC Laren

tel: 0573-401387

Extra informatie

Hoveniersbedrijf   
Haneveld Hoveniers kan u helpen bij het aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Wij kunnen een rol spelen vanaf het moment dat u aan een nieuwe tuin denkt. Haneveld Hoveniers heeft altijd een luisterend oor om uw plannen mee te bespreken. 
 
Samen komen wij tot een plan, zoals b.v. aanleg van een terras, vijver, pergola, schutting, hagen, gazon, beplanting enz. Daarbij kunnen wij u adviseren vanaf de schets tot aan de daadwerkelijke uitvoering en het onderhoud. 
 
Een grote of kleine tuin, wij maken het voor u tot een eigen paradijs! Bij ons tuincentrum kunt u dan ook alle materialen en beplanting vooraf bekijken. Ook voor tuin onderhoud, of het wekelijks, maandelijks of enkele keren per jaar is, staan wij voor u klaar. Ook snoeien is een belangrijk onderdeel van het onderhoudswerk in uw tuin in de winter en voorjaar en kan door ons uitgevoerd worden.