Hovenier
Vogelaar Hoveniers in
Krimpen aan den IJssel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVogelaar Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Vogelaar Hoveniers
Van der Hoopstraat 32
2921LR Krimpen aan den IJssel

tel: 06-28553340

Extra informatie

Vogelaar Hoveniers:   voor de tuin die bij u past! 
 
U wilt wat met uw tuin! Wellicht heeft u wensen, maar geen idee hoe deze kunnen worden ingevuld? Vast staat dat u een blijvend mooie buitenruimte wilt die past bij uw woonomgeving en leefwijze. Er moet voldoende privacy zijn, want genieten kan alleen als u zich helemaal op uw gemak voelt. U wilt dat uw tuin ook uw thuis is! 
 
Moderne tuinen, familietuinen of groentetuinen.. 
 
Wellicht wilt u een echte familietuin met een groot terras en meubilaire waaraan u kunt tafelen met de hele familie. Of groentetuin waar u met uw kleinkinderen zoekt naar wortels voor het diner en een fruitboom waarvan u appels plukt voor in de appeltaart. U houdt meer van een moderne tuin met strak natuurstenen terras? Prachtige RVS bakken gevuld met wuivend siergras? Een verhoogd overdekt gedeelte met buitenkeuken vanwaar u uitkijkt over uw tuin terwijl u geniet van een goed glas wijn? 
 
Buiteninrichting van uw pand: uw bedrijfsvisitekaartje! 
 
Of u bent eigenaar van een onderneming en u bezit een mooi pand. U ontvangt dagelijks mensen, maar de presentatie van uw bedrijf moet nog beter. De buiteninrichting zou eigenlijk moeten worden vernieuwd. En dan de entree: luxe afgewerkt met bloeiend groen. Uw klanten moeten zich prettig voelen en weten: dit zijn mensen die met zorg en aandacht hun omgeving omringen. Dat voelt veilig! 
 
Wij kunnen uw wens of idee realiseren! Vogelaar hoveniers levert alle diensten die betrekking hebben op het inrichten van tuinen en buiteninrichting. Kijk rustig even verder op de website en neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies. 
 
Vogelaar Hoveniers:  
vakmanschap, echte zorg & creativiteit 
 
Wij zijn een klein hoveniersbedrijf, opgericht in 2008 door de huidige eigenaar Aarnoud Vogelaar. Ons hechte team bestaat uit zes vaste medewerkers, twee part-time medewerkers en twee leerlingen. Zij bieden u alle facetten van het vakmanschap. Een grote kring van opdrachtgevers laat de aanleg en het onderhoud van de tuin aan onze hoveniers over. Vaste klanten, die gehecht zijn geraakt aan onze werkwijze en nieuwe klanten, die geprikkeld zijn door ons perfectionisme. Want áls we bijvoorbeeld een haag snoeien, doen we dat opvallend strak. 
 
In elk seizoen staan we voor u klaar 
 
Met onze medewerkers staan we voor u klaar; in elk seizoen. We beschikken over eigen tuin- en parkmachines, inclusief groter materieel zoals een shovel en graafmachines. We willen alles onder handbereik hebben wat nodig is voor de aanleg en het onderhoud. Misschien wel het belangrijkste waarover we beschikken, is onze kennis en ervaring. We hebben diepgaande kennis van beplantingen en de toepassing ervan. Dat is een voorwaarde voor vakkundig onderhoud en optimale verzorging. Wij richten ons op particuliere klanten, bedrijven en overheid. 
 
Onze visie 
 
Bij Vogelaar Hoveniers kunt u echte zorg verwachten. Wij zijn voor onze klanten altijd goed bereikbaar en nemen alle tijd voor advies. Onze tevreden klanten stimuleren ons enorm. Gebleken is ook dat onze klanten ons beste reclamemiddel zijn. Met dank aan hen maakten wij vele tuinen bij een kennis, buurman, broer etcetra. 
Bij ons geldt afspraak is afspraak en onze informatie is volledig. Geen addertjes onder het gras en geen onvoorziene kosten op de factuur maar een duidelijke, volledige gespecificeerde en kloppende offerte voor iedere klant. 
 
U kunt zeker zijn van kwaliteit en bijzondere creativiteit want wij beschikken over een enthousiast en deskundig team van vakbekwame hoveniers. 
 
Onze diensten:  
advies, ontwerp, aanleg & onderhoud 
 
Wij leveren alle diensten die betrekking hebben op het inrichten van buitenruimten. Deze diensten worden aangeboden aan zowel particulieren als bedrijven. U kunt een combinatie van deze diensten afnemen, maar ook een dienst afzonderlijk behoort tot de mogelijkheden. 
 
Wanneer u vragen hebt over uw buitenruimte geven wij u graag advies. Ook leveren wij creatieve ontwerpen aan in 2D en 3D en kunnen deze ontwerpen perfect voor u uitvoeren. Heeft u voorheen alleen nog naar uw ontworpen buitenruimte kunnen kijken? Met onze ontwerpen stapt u er zo in. Voor het juiste onderhoud kunt u ook bij ons terecht. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en wij komen ook graag bij u langs als u dat wenst. We kunnen dan met u meekijken in de betreffende ruimte. Heeft u vragen over inrichting, materialen, beplanting, prijzen of anderszins? Wij helpen u graag. 
 
Onze werkwijze in 5 stappen 
 
stap 1: contact  
Stap 1: contact bij interesse 
 
Als u interesse heeft in de diensten van Vogelaar Hoveniers, kunt u op alle mogelijke manieren contact met ons opnemen. Vogelaar Hoveniers beantwoord uw contactaanvraag altijd binnen 2 werkdagen, uitgezonderd in geval van afwezigheid (wordt vermeld op de website). 
 
stap 2: bezoek  
Stap 2: het eerste bezoek 
 
Vogelaar Hoveniers komt bij u op bezoek voor een eerste adviesgesprek. Dit bezoek wordt verricht door Aarnoud Vogelaar, hij is uw contactpersoon. Aarnoud zal tijdens dit eerste bezoek vooral uw wensen analyseren. Ook zal hij de tuin en omgeving bekijken en u voorzien van informatie over de mogelijkheden. U wordt tijdens deze afspraak voorzien van beeldmateriaal. Het eerste gesprek zal zo'n twee uur in beslag nemen. 
 
stap 3: ontwerp  
Stap 3: een ontwerp 
 
Vogelaar Hoveniers levert een uniek ontwerp aan in 2D of 3D, geheel ontworpen in uw favoriete stijl en naar uw wensen. Vogelaar Hoveniers kan, indien u dat wenst, een verlichtings-, beplantings- en/ of beregeningsplan meeleveren. Een beplantingsplan kan ook na oplevering worden gemaakt. 
 
stap 4: voorstel  
Stap 4: evaluatie en besluit 
 
Vogelaar Hoveniers zal u het ontwerp doen toekomen. Wij zullen het ontwerp (met prijsopgave) persoonlijk bij u afleveren en toelichten. Wanneer Vogelaar Hoveniers na 14 dagen van u geen reactie heeft ontvangen, zullen wij contact met u opnemen. U beslist! 
 
Stap 5: realisatie! 
 
Uw wenstuin wordt aangelegd! Dit gebeurt op een voor u geschikt moment. De tuin wordt pas opgeleverd als u helemaal tevreden bent.

Diensten
 • aanleg  
 • onderhoud  
 • ontwerp  
 • Realisatie  
 • renovatie


Soorttuin
 • Balkontuin  
 • Beeldentuin  
 • Dakterras  
 • Gezinstuin  
 • Kruidentuin  
 • Moestuin  
 • Patiotuin  
 • Stadstuin  
 • Tuin met fruitbomen  
 • Vlindertuin  
 • Vogeltuin  
 • Watertuin


Stijl
 • Klassiek  
 • Landelijk  
 • Landenthema  
 • Modern  
 • Romantisch