Hovenier
Bernd Schulte Hoveniersbedrijf in
Klazienaveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBernd Schulte Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Bernd Schulte Hoveniersbedrijf
Mosweg 40
7891RG Klazienaveen

tel: 06-53841686

Extra informatie

U zoekt een allround hovenier in de omgeving van Emmen? Die met u meedenkt, advies geeft en uw tuin en/of (sier)bestrating aan uw wensen laat voldoen? Ontwerpen, aanleggen en het onderhouden van een tuin en straatwerk vergt veel tijd en kennis. Wellicht weet u als particulier of bedrijf niet hoe u uw tuin het beste kan inrichten en deze moet onderhouden. Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring en zijn inmiddels de derde generatie binnen het familiebedrijf, wij werken uitsluitend met vakmensen en professioneel gereedschap. Met onze frisse ideeen kunnen wij u helpen uw droomtuin te realiseren!   
Vanaf nu zijn wij ook het adres voor prachtige brocante en landelijke tuin en woningdecoratie!  
 
Wij zijn een zeer veelzijdig bedrijf en kunnen naast hovenierswerk ook (sier)bestratingen, snoeiwerk en vele andere klussen voor u uitvoeren. Voor een overzicht van onze meest voorkomende activiteiten kunt u in het overzicht hiernaast kijken. Als u klikt op een van de diensten kunt u hier tevens meer informatie over lezen. 
 
Heeft u een klus die niet op onze site vermeld staat? Dat betekent niet dat wij u niet kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op en wellicht dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

Diensten

•Sierbestrating  •Tuinontwerp 
•Tuinaanleg 
•Tuinonderhoud 
•Verhuur minikraan en shovel 
•Verkoop bomen en planten 
•Uw tuincoach