Hovenier
Hoveniersbedrijf Wijnbergen Groenvoorziening in
Kampen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Wijnbergen Groenvoorziening
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Wijnbergen Groenvoorziening
Frieseweg 10
8267AD Kampen

tel: 038-3332920

Extra informatie

Al ruim 10 jaar zijn wij de specialist voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wijnbergen groenvoorziening verzorgt uw tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating, tuin renovatie, de aanleg van vijvers, het leveren van vaste planten, bomen, heesters enzovoort. Neem contact met ons op voor een oriënterend en uiteraard vrijblijvend gesprek, of bekijk deze website met veel project voorbeelden en activiteiten. Het is onze taak om de tuin naar uw wensen te maken. Ons werkterrein bestaat eigenlijk uit heel Nederland, hoewel de meeste projecten in Kampen, IJsselmuiden en omstreken uitgevoerd worden.    
Wijnbergen groenvoorziening, Uw hovenier in Kampen!!. 
 
 
Geschiedenis, Bloemen- en Fruitbedrijf 't Con Amper 
 
Zonder 't Con Amper Was ons hoveniersbedrijf er nooit geweest. Pa van Wijnbergen kwam als jongen vanuit Montfoort naar de Noordoostpolder om in een fruitkwekerij te werken. Na een aantal jaar kwam er een locatie te koop aan de Frieseweg 10 te Kampen. Ook hier werd fruit gekweekt zoals appels, peren, pruimen, aardbeien en later ook aardappelen en (groene) asperges. Ook werd er in de jaren 80 een begin gemaakt met de aanplant van kerstbomen. Het fruit werd veelal afgezet via de veiling KZIJ in Kampen, en van lieverlee wist ook de particulier 't Con Amper steeds beter te vinden. Het assortiment werd uitgebreid met bloemen, en later met bloembollen, perkgoed, vaste planten, heesters en andere tuinartikelen. Al snel kwam de vraag of die planten dan ook in de tuin konden worden geplant en zo is hoveniersbedrijf Hoveniersbedrijf Wijnbergen Groenvoorziening VOF ontstaan. Tot op de dag van vandaag doen we dat nog steeds met veel passie en plezier.  
 
Wijnbergen tuinaanleg en onderhoud  
 
 
Tuinaanleg en onderhoud 
 
Een nieuw terras, of zullen we nu eindelijk eens die vijver aanleggen. Hoe moeten we dat nou gaan aanpakken, waar moeten we eigenlijk mee beginnen. Allemaal van die vragen die veel voorkomen als de tuin aangepast moet worden. Wij voorzien u graag van advies. Ook als u zelf een ontwerp maakt kunnen wij de uitvoering voor u verzorgen. Neem contact op voor een vrijblijvend bezoek aan u en uw tuin. Wij kunnen dan eventueel een offerte uitbrengen. In de offerte staat alles duidelijk beschreven en is er ruimte voor verandering, zoals bijvoorbeeld werk dat u zelf uitvoert.  
 
Ook voor het broodnodige onderhoud aan uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u de tuin in het voor- en/of najaar eens goed laten snoeien en opruimen, of moet het gazon wekelijks gemaaid worden, dan kan dat natuurlijk. Ook als u op een lange vakantie gaat kunnen wij zorg dragen voor het onderhoud van uw tuin. Wat ook veel aandacht mag hebben en het niet altijd krijgt is de bemesting van uw tuin. De resultaten van een goed uitgekiende bemesting zijn ongekend. Uw gazon moet in het voorjaar een andere meststof hebben dan in het groeiseizoen in de zomer. Ook de beplanting kan af en toe een beetje extra voeding goed gebruiken. Ook hiervoor zijn verschillende meststoffen op de markt. Bel of mail ons gerust voor een advies, of eventueel een bezoek aan uw tuin.  
 
Wijnbergen tuinaanleg en onderhoud  
 
 
Sierbestrating 
 
Een tuinpad in uw tuin, de oprit naar de garage of de aanleg van een terras. Wij verzorgen het hele plaatje voor u. We kunnen u meenemen naar onze leveranciers, bijvoorbeeld de firma Woning sierbestrating. Zij hebben de beschikking over een groot bestratingspark waar vrijwel alle soorten bestrating, tuinmuren, grind en keien te zien zijn zoals ze ook bij u in de tuin kunnen komen te liggen. Er is ruim voldoende keus in bijvoorbeeld tegels, zowel van beton als natuursteen, klinker en waalformaat bestrating, muurelementen in beton en natuursteen, en zelfs kunstgras is er te bewonderen, evenals tuinverlichting en diverse waterpartijen. Aan de hand van het bezoek aan deze showtuin kan dan een keuze gemaakt worden over de te gebruiken materialen.  
 
Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de bestaande oprit eens op te hogen, of de groezelige tegels eens goed schoon te spuiten en weer netjes neer te leggen. 
 
 
Sierbestrating, stenen, tegels  
 
 
Tuinrenovatie  
 
Oude tuin er uit! Nieuwe tuin er in. Een kleine of grote verbouwing gehad en de tuin moet aangepast worden. Een boom omgewaaid door een harde storm. Allemaal omstandigheden waarmee u te maken kunt krijgen. Wij zorgen ervoor dat de boel er weer spic en span bij ligt. Met vakkundig personeel en materieel, verwezenlijken wij al uw wensen. 
 
 
Wijnbergen tuinrenovatie en onderhoud  
 
 
Tuinontwerpen 
 
Een tuinontwerp maken lijkt niet moeilijk, totdat je eraan begint. Wat wilt u eigenlijk doen in uw tuin? Is hij er alleen voor de sier, wordt er in gespeeld en geleefd, Houd u van hypermodern of staat nostalgie u meer aan? 
 
Er zijn enorm veel dingen om rekening mee te houden bij een tuinontwerp, denk ook aan zaken zoals de stand van de zon, de beschikbare ruimte, de buren en ga zo maar door. Het belangrijkste in uw tuinontwerp is dat er een tuin wordt ontworpen die aan uw wensen voldoet. Wij willen u daar graag bij helpen. Door goed overleg en de juiste vragen te stellen maken we een ontwerp dat bij u past.  
 
 
Wijnbergen tuinrenovatie en onderhoud  
 
 
Vijvers 
 
Van klein tot groot, van eenvoudige tot complexe vormen. Een natuurlijke niervormige plantenvijver, een strakke rechthoekige vijver recht in lijn met de openslaande tuindeuren of wellicht een grote zwemvijver?  
 
Vijvers kunnen in alle maten aangelegd worden. Bovendien is het altijd een zeer bijzonder element dat zorgt voor sfeer in uw tuin. Wij kunnen dit allemaal voor u ontwerpen en aanleggen. Ook voor koivijvers met bijbehorende filtersystemen kunt u ons benaderen. 
 
 
Natuursteen tegels als waterornament in een strakke vijver  
 
 
Projectbeplanting/aankleding 
 
Wijnbergen groenvoorziening heeft voor diverse relaties zorg gedragen voor het aankleden van projecten, van sportevenementen tot presentaties en bruiloften. Wij hebben dat onder andere gedaan in de vorm van het plaatsen van beplanting. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw evenement aan te kleden. 
 
Vasteplanten  
 
 
Bomen, heesters, vaste planten  
 
Welke boom zou er mooi staan in die hoek? Ik zoek een vaste plant van 30 cm die blauw bloeit en goed op zandgrond kan staan... Enkele vragen waar wij u antwoord op kunnen geven. Op uw verzoek verzorgen wij voor u een solide beplantingsplan. De kunst is indien u dat wenst om ieder seizoen iets te laten bloeien en ook de grootte en breedte van de beplanting in de gaten te houden. Een eik is een prachtige boom, maar in een voortuin van 3 bij 6 meter wellicht niet de juiste keuze.  
 
Bomen  
 
Tuinhuizen, blokhutten, schuttingen, overdekt terras e.d. 
 
Een eenvoudig tuinhuis of een luxueuze blokhut, een hardhouten schutting of een kant-en-klaar hederascherm, een overdekt terras of een pergola, ook al deze taken kunnen wij voor u uitvoeren. Met goed geschoold en gemotiveerd personeel gaan we te werk. Kijk eens op deze site voor de broodnodige inspiratie.

Specialiteit
  • Beregening  
  • Bestrating  
  • Kwekerij  
  • Natuursteen  
  • Ornamenten  
  • Snoeien  
  • Verlichting


Stijl
  • Landelijk  
  • Modern