Hovenier
Lemoine Hoveniers in
IJmuiden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VLemoine Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Lemoine Hoveniers
De Ruyterstraat 154
1972BL IJmuiden

tel: 06-54352313

Extra informatie

* Tuinontwerp:   
Door goed naar u te luisteren, ontwerpen wij in overleg met u een tuin die aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. 
 
* Tuinaanleg: 
 
Door onze kennis en deskundigheid kunnen wij met onze materialen ervoor zorgen dat het werk snel en efficient kan gebeuren. Bij de aanleg van uw tuin zorgen wij ook voor de bestrating en de aanvoer van alle benodigde materialen. 
 
* Tuinonderhoud: 
 
Een tuin leeft en dat betekent onderhoud. Om uw tuin mooi en netjes te houden vraagt deze om onderhoud. Met regelmatig vakkundig onderhoud, zoals snoeien, bemesten en verwijderen van onkruid zorgt u ervoor dat uw tuin gezond blijft en u er extra lang van kunt genieten! 
 
* Renovatie: 
 
Denkt u dat er niets meer aan uw tuin te doen is door al het onkruid, kapotte schuttingen enzovoorts? Absoluut niet nodig, zelfs de meest verwaarloosde tuin wordt onder onze handen weer schoon, netjes en gezond. 
 
* Reinigen van bestrating: 
 
Uw tegels weer fris en schoon? Zelf de meest smerige, grauwe tegels krijgen wij weer als nieuw! Met onze millieuvriendelijke reinigingstechniek ziet u de kleur weer op uw bestrating terugkomen! U weet niet wat u ziet!

Diensten
  • Tuinontwerp 
  • Tuinaanleg 
  • Tuinonderhoud 
  • Snoeien en kappen van bomen 
  • Renovatie van uw tuin 
  • Bestrating 
  • Reinigen van alle bestrating