Hovenier
Millefleurs Hoveniersbedrijf in
Hoogeveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VMillefleurs Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Millefleurs Hoveniersbedrijf
Stuifzandseweg 51
7903TA Hoogeveen

tel: 0528-269767

Extra informatie

De beste tuiniers vindt u bij ons hoveniersbedrijf uit Hoogeveen   
 
De rustgevende meerwaarde van een goed onderhouden tuin is van niet te onderschatten waarde. Bij ons hoveniersbedrijf in Hoogeveen geven wij u de kans om al uw tuinwensen te realiseren. 
 
 
Hoveniersbedrijf Millefleurs is een hoveniersbedrijf uit Hoogeveen dat u kan helpen met het realiseren van al uw tuinwensen. We verzorgen tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud voor vrijstaande panden, rijtjeswoningen en landhuizen. Maar ook voor balkons en dakterrassen. En voor periodiek onderhoud kunt u altijd bij ons terecht. Ons team van professionals staat voor u klaar. Voor al uw tuinwensen in Hoogeveen kunt u bij ons terecht. 
 
 
Klantgericht 
 
Een goed hoveniersbedrijf heeft oog en oor voor zijn klanten. Samen tot een goed ontwerp komen is een belangrijk uitgangspunt. Daarna kunt u in uw tuinstoel neerploffen en het allemaal aan ons overlaten. We werken snel, netjes en met aandacht voor het esthetische aspect. 
 
 
Groene vingers 
 
Een tuin inrichten en onderhouden is moeilijker dan men denkt. Niet iedereen is gezegend met groene vingers. Wij helpen u bij alle aspecten en garanderen u de tuin die u voor ogen hebt. Gun uzelf de expertise en ervaring van ons hoveniersbedrijf uit Hoogeveen en bel voor een afspraak 
 
 
Met uw wensen voor ogen maken wij van uw tuin een waar paradijs. Kleurrijk, geurrijk en helemaal eigen. 
 
 
Al ruim veertig jaar legt hoveniersbedrijf Millefleurs tuinen aan in en rondom Hoogeveen. Tuinen van hoogwaardige kwaliteit bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Het is een echt familie bedrijf, gerund door de gebroeders Henk en Hillebrand Jansma. Zij hebben het overgenomen van hun vader, de oprichter van Millefleurs. Met onze eigen tuinontwerpen en ons team van vakbekwame hoveniers kunnen wij zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin verzorgen. Tegenwoordig wordt een tuin steeds meer als een verlengstuk van onze woning gezien. Als het even kan gaan de deuren open en gaan we naar buiten. We willen genieten van de rust van de tuin na bijvoorbeeld een drukke dag op het werk. 
 
Iedereen heeft zo zijn eigen wensen wat betreft inrichting en gebruik van de tuin. De één wil lekker kunnen ravotten met de kinderen, terwijl de ander graag met familie en/of vrienden geniet van een lekkere barbecue in de tuin. Als een vakbekwaam hovenier met jarenlange ervaring zijn wij trots op de tuinen die we ontwerpen en aanleggen. We hebben dan ook al veel tuinen naar tevredenheid van de klant ontworpen en aangelegd. Zowel particulieren als bedrijven behoren tot dit klantenbestand. Beide weten dat als Hoveniersbedrijf Millefleurs het doet, het goed en gedegen gebeurt. Met onze absolute kwaliteitsgarantie. 
 
Om vanuit de wensen en eisen van de klant te werken, weten wij ons te onderscheiden in diversiteit en flexibiliteit. Wij kijken naar de mogelijkheden en passen hier uw wensen op aan. Mocht u echter geen duidelijk idee hebben van wat u met uw tuin zou willen doen, dan kunnen onze tuinarchitecten met u om de tafel gaan zitten en zodoende tot een passend ontwerp komen. Wilt u meer weten over Hoveniersbedrijf Millefleurs, de professionele hovenier uit Hoogeveen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze behulpzame en vriendelijke medewerkers staat u graag te woord. 
 
 
De diensten van uw meest veelzijdige hovenier in Hoogeveen 
 
 
Van tuinontwerp tot uitvoering en onderhoud. Bij Hoveniersbedrijf Millefleurs, uw ervaren en professionele hovenier te Hoogeveen, krijgt u een totaaloplossing voor uw groenvoorziening. 
 
Tuinontwerp 
 
Na een afspraak komen wij langs voor een oriënterend gesprek. Dit vindt bij u thuis plaats zodat wij een goed beeld van uw tuin en de mogelijkheden kunnen vormen. Vaak zegt de inrichting van uw huis veel over uzelf en daarmee ook iets over uw toekomstige tuin. In dit gesprek komen uw wensen naar voren, wat wilt u in uw tuin gaan doen. Het is voor ons de kunst om te proeven waar u van houdt en wat bij u past. Vaak hebt u al een bepaald idee over de inrichting en het gebruik van materialen, u wilt bijvoorbeeld een vijver of een prieël, of u weet al het soort tegel of klinker die gebruikt moet gaan worden. Hierop volgend worden alle maten van uw huidige tuin opgenomen. We kijken naar de omgeving en de ligging van de tuin ivm zon en schaduw. Ook eventueel herbruikbare materialen en of planten zetten we op papier. Dit zijn onze basisgegevens voor uw tuinontwerp. Met de basisgegevens maken wij uw tuinontwerp. Deze wordt voorzien van een duidelijke offerte waarin u een overzicht van de materialen, werkzaamheden en de kosten vindt. Vervolgens komen wij bij u thuis om het ontwerp en de offerte met u te bespreken. Ook gebeurt het dat u als klant meehelpt met bepaalde werkzaamheden, denk aan het rooien van bomen/planten en het opperen bij het straatwerk. In overleg is het allemaal mogelijk. 
 
Tuinaanleg 
 
Als ervaren hovenier uit Hoogeveen voorzien wij in uw complete tuinaanleg. We beginnen met een afspraak bij u thuis. Wij kijken samen met u wat er mogelijk is, welke uitstraling uw tuin van zichzelf heeft en welke wensen u graag terug wilt zien. Dan komen we met een plan dat bestaat uit een helder ontwerp en een voorlopige prijsopgaaf. U geeft aan wat u daaraan eventueel veranderd wilt hebben en wij passen dit aan. 
 
Nu breekt de dag aan dat wij gaan beginnen met de aanleg van uw tuin. U maakt nu kennis met onze enthousiaste medewerkers, een team bestaande uit vakbekwame hoveniers. Uw tuin krijgt stap voor stap vorm en wordt volgens het ontwerp aangelegd. Borders, gras, bestrating, planten en mogelijk vijver(s), alles krijgt z'n plek en uw tuin ontstaat zoals met u is afgesproken. En zoals al bij Ontwerp is beschreven, kunt u eventueel ook zelf meehelpen bij het aanleggen en inrichten van uw tuin. Na de oplevering van uw tuin kunt u gaan genieten, wij als hoveniers zijn er dan nog voor de nazorg. Nazorg wil zeggen dat als er planten zijn die niet aanslaan, deze kostenloos worden vervangen. Of dat de door ons aangelegde bestrating wordt hersteld, mocht er ergens iets verzakken. Uw nieuwe tuin is klaar en kan gaan groeien en bloeien. Dit dit hoeft niet het einde te betekenen van onze samenwerking. Ook het onderhoud van uw tuin kunnen wij geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. En mocht u nog vragen hebben over de tuin, dan komen wij graag bij u langs om ze te bepreken. 
 
Tuinonderhoud 
 
U hebt een mooie tuin, maar helaas geen tijd om die ook mooi te houden. Iedere tuin heeft onderhoud nodig en ook hiervoor bent u bij Millefleurs aan het juiste adres. Of het nu het maaien van het gras, het onkruidvrij houden van borders en bloemperken of het snoeien van bomen en hagen betreft, het is ons dagelijks werk. 
 
Of het nu een particuliere tuin of de tuin rondom een kantoor of werkplaats is, wij hebben van beide al veel in onderhoud. Er zijn vele mogelijkheden voor het tuinonderhoud. U kunt alles uit handen geven, dan voeren wij alle werkzaamheden uit en zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft. U ook kunt u kiezen voor alleen tuinonderhoud in het voorjaar en/of in het najaar. Een andere mogelijkheid is om tijdens de vakantieperiode het maaiwerk verzorgen. 
 
Heel belangrijk voor een mooie tuin is de bemesting en voor iedere tuin is dit anders. Gazon vraagt -om mooi te worden en te blijven- een andere bemesting dan planten, bomen en hagen. Kortom er kan heel veel en de mogelijkheden nemen wij graag met u door.

Specialiteit
 • Beplanting  
 • Bestrating  
 • Boomverzorging  
 • Deskundig advies  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp  
 • Renovatie  
 • Schuttingen, pergola's en tuinhuizen  
 • Sierbestrating  
 • Snoeien 
 • Tuinaanleg  
 • Vijvers


Diensten
 • Aanleg  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp  
 • Renovatie