Hovenier
Hoveniersbedrijf Berkenbosch Groentechniek in
Hilversum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Berkenbosch Groentechniek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Berkenbosch Groentechniek
Kerklaan 40a
1211 PR Hilversum

tel: 035-6229949

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Berkenbosch Groentechniek is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties, gemeenten en andere overheidsinstanties.   
Wij zijn sinds 1986 actief in de hoveniersbranche. Berkenbosch Groentechniek staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Met onze kennis en ervaring zetten wij ons in voor een verrassend eindresultaat.  
 
Vakbekwaam  
 
Berkenbosch Groentechniek is een groen bedrijf, dat zijn ervaring heeft opgedaan bij ‘groen-experts’. Het professioneel bezig zijn met tuinen heeft een schep ervaring opgeleverd, die nu gedeeld wordt in het bedrijf door een ploeg enthousiaste tuintechnici.  
 
Persoonlijk en kwaliteitsgericht 
 
Een goede organisatie van de werkzaamheden is kenmerkend voor Berkenbosch Groentechniek. Op tijd dingen doen, die gedaan moeten worden. Met visie op en de nodige ervaring in groenvoorziening. Persoonlijke service en begeleiding zijn daarbij vanzelfsprekend en niet te vergeten duidelijkheid en openheid in zakelijke en financiële aspecten.  
Bij Berkenbosch Groentechniek staat kwaliteit centraal. Wij leveren degelijk werk dat ook op lange termijn zijn waarde behoudt.  
 
Filosofie 
 
De drijvende kracht achter Berkenbosch Groentechniek is A.J. Berkenbosch. Een creatieve hovenier die voor topprestaties gaat. De filosofie achter de aanpak van Berkenbosch Groentechniek heeft niets ingewikkelds. 
 
Directeur A.J. Berkenbosch zegt hierover: 
 
“Je moet gewoon je werk doen. De zaken grondig aanpakken, zonder al te lyrisch te doen over het vak. Want het groenvak is een nuchter vak. Je moet handelen vanuit hoe je zelf bent en hoe je het vak ziet. En natuurlijk altijd kritisch blijven over je eigen werk. Jezelf blijven verbeteren is een must.”