Hovenier
Tuin- en Zwembadinrichting Arjan Brok in
Herpen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTuin- en Zwembadinrichting Arjan Brok
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Tuin- en Zwembadinrichting Arjan Brok
Broekstraat 3
5373KD Herpen

tel: 0486-414338

Extra informatie

Al vanaf 1995 buitengewoon plezier!   
Naamgever Arjan Brok startte in 1995 als zelfstandig tuinarchitect/ hovenier. Daarbij richtte hij zich vooral op het zogenaamde groenwerk: het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. De aanleg en het onderhoud van zwembaden volgden al spoedig. De combinatie van hoveniersbedrijf en zwembadbouwer werd en wordt door veel huidige klanten als een absolute meerwaarde ervaren. Het verklaart de consistente groei van de organisatie. 
 
Veel huizenbezitters realiseren zich dat hun directe woonomgeving vooral aantrekkelijk wordt zodra het één geheel is. Een eenduidige, homogene woonomgeving opdat er sprake is van maximaal buitenplezier. Arjan Brok Buitengewoon plezier tekent daarvoor! Wat haar dienstverlening betreft; zij levert een hoge mate van creatief vermogen om slimme, duurzame en originele buitenoplossingen te creëren. Het hele jaar rond, want dankzij innovatieve producten en diensten kan de tuin tegenwoordig binnen ieder jaargetijde aangelegd worden. 
Met een deskundig team levert Arjan Brok Buitengewoon plezier vakwerk in tuin- en zwembadinrichting, ongeacht de grootte van een klus. Zo hebben wij samen buitengewoon plezier!