Hovenier
Hoveniersbedrijf Visser Groen BV in
Hendrik ido ambacht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Visser Groen BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Visser Groen BV
Langeweg 25
3343 LD Hendrik ido ambacht

tel: 078 6124252

Extra informatie

Kwaliteit   
DE TUINEN VAN APPELTERN 
 
De Tuinen van Appeltern is Nederlands enige objectieve tuinvoorlichtingsinstituut, dat bestaat uit een 12 hectare groot tuinenpark met meer dan 180 verschillende voorbeeldtuinen In Nederland zijn meer dan 5.000 hoveniersbedrijven en circa 3.000 ontwerpbureaus actief. Allemaal bieden zij hun diensten aan op de tuinmarkt. Het lastige daarbij is, dat u ‘aan de buitenkant’ vaak niet kunt zien welk bedrijf voldoende kwaliteit en creativiteit in huis heeft om u naar tevredenheid te kunnen helpen. Daarom heeft de tuinen van Appeltern naar bedrijven die het volledige traject vanaf het eerste idee tot en met de aanleg en de nazorg kunnen verzorgen. Deze bedrijven moeten voldoende creatief, betrouwbaar en vakbekwaam zijn, goed kunnen luisteren en openstaan voor allerlei denkbare samenwerkingsvormen. U moet ook uw eigen ideeën aan kunnen dragen wanneer u dat zou willen. Vooralsnog heeft de tuinen van appeltern 39 bedrijven het keurmerk ‘Exclusief geselecteerd’ gegeven.