Hovenier
Boudewijn Hoveniers in
Hendrik ido ambacht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBoudewijn Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy




Boudewijn Hoveniers
Langeweg 35
3343 LD Hendrik ido ambacht

tel: 078 6820766

Extra informatie

Over Boudewijn Hoveniers   
Boudewijn Hoveniers uit Hendrik Ido Ambacht is sinds 1992 actief op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen. Ruim 20 mensen zijn dagelijks onderweg om de meest uiteenlopende tuinwensen van particulieren en bedrijven in praktijk te brengen. De projecten lopen uiteen van 10m² tot 10.000 m². 
 
Boudewijn Hoveniers staat bekend om zijn precisie op gebied van bestratingen en kennis op het gebied van planten en borders. 
 
Daarnaast heeft Boudewijn hoveniers specialisaties op het gebied van boomverzorging, houtconstructies, pergola’s, vijvers en zwembaden, kunstgrasvelden, beregening, etc. Dit is naast blokhutten, erfafscheidingen, tuinmuren en verlichting dan ook maar een greep uit de veel omvattende lijst van werkzaamheden die door de mensen van Boudewijn Hoveniers uitgevoerd worden.