Hovenier
AH Hoveniers in
Hendrik ido ambacht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VAH Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
AH Hoveniers
Nijverheidsweg 62
3341 LJ Hendrik ido ambacht

tel: 078-68 16 410

Extra informatie

Puur vakmanschap voor tuin en straat   
Een fraai aangelegde tuin om heerlijk van te genieten. Liefst eentje waarnaar u geen omkijken heeft. Dan bent u bij AH Hoveniers aan het goede adres! Wij ontzorgen u voor optimaal tuingenot. Vanaf het allereerste ontwerp tot en met de aanleg van uw tuin, en onderhoud. Vanuit passie en vakmanschap. 
 
Teamwork voor optimaal resultaat 
 
In de zomer van 2001 begonnen wij – Anne en Hans Boudewijn – met ons bedrijf. Anno 2014 werken wij met een groot en kundig team. De teamspirit is volop aanwezig. We doen het met z’n allen. Zelf verdelen we onze tijd over werkzaamheden binnen en buiten. Het uitwerken van unieke tuinontwerpen, het maken van scherpe calculaties en het coordineren van lopende projecten zodat er een optimaal resultaat wordt behaald. 
 
AH Hoveniers bus  
 
Team 
 
Al onze medewerkers hebben de hoveniersopleiding gevolgd. Kundigheid, kennis en gedrevenheid staan voorop. Regelmatig verzorgen wij interne cursussen om het kwaliteitsniveau te bewaken. Een team waar wij trots op zijn. 
 
Onderscheidend vermogen 
 
AH Hoveniers zorgt voor een prachtig aangelegde tuin, met planten, struiken en bomen. Uiteraard leggen we ook het bijbehorende bevloeiingssysteem en elektra-aansluitingen aan. Wij onderscheiden ons in de markt door onze brede kennis in hoveniersvak en in bestratingen. Door onze ervaring kunnen wij zeer uiteenlopende projecten tot een perfect eindresultaat brengen. 
 
AH Hoveniers team  
 
Werkwijze 
 
Groen vakmanschap op alle fronten 
 
Kenmerkend voor AH Hoveniers is de nette manier van werken. De klant is bij ons nog echt koning. U krijgt pure kwaliteit geleverd, daar staan we om bekend. 
Zo besteden we altijd veel aandacht aan de voorbelasting. Die vormt de basis voor een perfect aangelegde tuin waarvan u jarenlang plezier zal hebben. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we precies hoe we aan de tuin moeten ‘beginnen’. Datzelfde geldt voor de grondstructuur, essentieel voor een goede weggroei van de beplanting. 
 
Tuinen met karakter 
 
We creëren sfeervolle vijvers en waterpartijen, en bouwen kleine of grote zwembaden, inclusief de benodigde apparatuur. Uw tuin werken we in stijl af. Met alle soorten houtwerk, zoals prieeltjes en tuinhuisjes. In samenwerking met een aannemer leveren we gemetselde schuren en barbecues. Door ons brede aanbod kunnen wij tuinen leveren met een uniek karakter. Laat u zich door ons inspireren? 
 
AH Hoveniers werkwijze  
 
 
Garantie en kwaliteit 
 
Garantie voor het groeiseizoen 
 
Vanzelfsprekend wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van de door ons aangelegde tuin. Omdat AH Hoveniers alleen de beste kwaliteit planten inkoopt, kunnen wij daarop garantie geven. Die geldt uitsluitend voor het groeiseizoen waarin de beplanting is gerealiseerd. 
 
Kwaliteit 
 
AH Hoveniers & AH Bestratingen leveren kwaliteit op alle fronten. Wij zijn dan ook aangesloten bij diverse keurmerken. Verder geven wij een seizoensgarantie af op beplanting. 
 
Kwaliteit in het groen 
 
AH Hoveniers koopt alle planten, struiken, heesters en bomen direct in bij kwekers met echte groene vingers. Zij leveren de gewenste A-kwaliteit. 
 
AH Hoveniers kwaliteit  
 
 
Keurmerken 
 
Keurmerken als waarborg 
 
Als leverancier van groenproducten is AH Hoveniers aangesloten bij de VHG . Dat is de branchevereniging voor ondernemers in het groen, zoals hoveniers, groenvoorzieners en interieurbeplanters. De VHG zet zich onder meer in voor aanleg en onderhoud van groen om zo een leefbare samenleving te creëren.
Een belangrijke taak is de bemiddeling in geschillen tussen opdrachtgever en uitvoerder. Als onafhankelijke partij kan de VHG daarover haar oordeel uitspreken. 
 
Groenkeur  
 
Vanaf maart 2012 werken wij volgens de richtlijnen van Groenkeur. Deze onafhankelijke stichting beoogt om het vakmanschap van groenprofessionals te verbeteren door middel van een kwaliteitskeurmerk. Zo moeten offertes helder zijn en geen loze beloftes inhouden. Ook gelden er controle eisen bij oplevering van een tuin. 
 
Keurmerk Veilig Werken 
 
Wij voeren alle werkzaamheden op veilige wijze uit volgens de richtlijnen van de VCA EXTERNE LINK. VCA staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers. Elk jaar worden onze machines en apparaten aan een grondige inspectie onderworpen.