Hovenier
Hofgarden Hoveniers in
Heeze
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHofgarden Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Hofgarden Hoveniers
Driesakker 13
5591KK Heeze

tel: 06-42728082

Extra informatie

Hofgarden tuinspecialist   
Als kwaliteit telt 
 
Hofgarden is een vertrouwd adres voor al uw hovenierswerkzaamheden. Onze diensten bestaan uit hovenierswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in ontwerp, onderhoud en aanleg van tuinen, het plaatsen van planten en schuttingen, het rooien van bomen, woningontruiming en grafreiniging. 
 
Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. 
 
Een familiebedrijf 
 
Hofgarden is een vertrouwd adres voor al uw hovenierswerkzaamheden. Wij zijn een familiebedrijf die is opgericht in juni 2011. Op dit moment zijn wij een hoveniersbedrijf met 3 medewerkers. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Daarbij moet u denken aan alles op het gebied van ontwerp, onderhoud en aanleg van tuinen, het plaatsen van planten en schuttingen, het rooien van bomen, woningontruiming en grafreiniging.  
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.