Hovenier
N Bioch Hoveniers in
Hedel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VN Bioch Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
N Bioch Hoveniers
Middelingenseweg 49
5321JH Hedel

tel: 073-5992684

Extra informatie

Hoveniersbedrijf N. Bioch uit Hedel   
Wat is het toch heerlijk om een tuin te hebben. Een plek waar je elk seizoen op een andere manier van geniet. De prachtige kleuren van de herfst maken plaats voor een frisse winter, waarin de vogels dankbaar aan de vetbollen pikken. Sneeuwklokjes steken fier hun kopjes in de lucht als de koude grond nog amper opgewarmd is. Een voorbode voor de lente, waarin de jonge planten stevig groeien, waarna de bijen in de zomer vrolijk door het bloembed zoemen. 
 
Volledig verzorgd: ontwerp, aanleg en onderhoud 
 
Hoveniersbedrijf N. Bioch weet wat je tuin nodig heeft in elk seizoen. Dat komt omdat we al ruim 35 jaar tuinen aanleggen en onderhouden. Onze kennis en ervaring gebruiken we om van elke tuin een plek te maken waarin je helemaal wegdroomt en compleet de tijd vergeet.  
 
Wat wil jij met je tuin? 
 
Hou je van een tuin met overzichtelijke lijnen of verdwaal je liever in een weelderige bloementuin? Om een ontwerp te kunnen maken wat goed bij je past, moeten we weten waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen. Vertel het ons, dan maken we voor jou een tuin waar je elk seizoen van geniet.  
 
Hoveniersbedrijf Hedel 
 
Grenzeloos bedenken, en dan ook nog beseffen dat alles gemaakt kan worden. Dat is wat we voor je kunnen doen. En als jouw tuin er dan eenmaal ligt, zorgen wij er met goed onderhoud voor dat hij het hele jaar door mooi blijft. 
 
Ja, vertel me meer  
 
 
De start van Hoveniersbedrijf N. Bioch in Hedel 
 
Ons familiebedrijf werd opgericht in 1980 door N. Bioch senior. Na zijn overlijden ging het bedrijf op de familie over. De normen en waarden die hij aan zijn onderneming meegaf, voeren we nu in liefde door, onder zijn naam. Met veel plezier realiseren en onderhouden we tuinen in het Gelderse Hedel en omstreken. Alle denkbare hovenierswerkzaamheden voeren we uit. 
 
We werken met de grootste zorg en hebben oog voor detail. 
 
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op, we horen graag wat je wensen zijn en vertalen deze in een concreet plan. 
 
 
De wintermaanden komen eraan 
 
Hoe fijn is het, als je tuin na de winter weer vrolijk tot leven komt? Daarvoor moet je wel de nodige voorbereidingen treffen. Laat ons je tuin winterklaar maken, zodat hij de kou kan trotseren. 
 
Het hoveniersbedrijf dat in elk jaargetijde raad weet met je tuin 
 
Als het zonnetje weer langzaam boven de bomen uitkomt, de planten vol in bloei staan en de volle haag de wind tegenhoudt, is het heerlijk toeven in je tuin. Maar hoe zorg je er nou voor, dat planten, heggen en bomen zo goed mogelijk bloeien? In welk seizoen moet je snoeien, en wat zijn de regels voor de verschillende gewassen?  
 
Totaalpakket in ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin 
 
Een tuin onderhouden is geen koud kunstje. Elke boom en plant heeft zijn specifieke onderhoud nodig. Voor het mooiste resultaat, dien je rekening te houden met de seizoenen. Hoveniersbedrijf N. Bioch uit Hedel kent de verschillende snoeiperiodes en tijdstippen om bomen en bloemen te planten.  
 
 
Snelle klus? 
 
Heeft een stevige herfststorm een boom in je tuin ontworteld, heb je last van een wespennest of een groot aantal rupsen in de struiken? 
 
Wij komen zo snel als mogelijk naar je toe in Hedel en omstreken. 
 
 
Tuinontwerp 
 
Of je nu je oude tuin wilt renoveren, of een gloednieuwe tuin wilt aanleggen, het begint allemaal met een mooi ontwerp. Een schets van je ideeën, in kleur uitgewerkt op papier. Heb je al wat uitgetekend dan zien we dat graag. Samen werken we je wensen verder uit en maken een plan van aanpak. 
 
 
Tuinaanleg 
 
Met een duidelijk plan van aanpak gaan we aan de slag in je tuin. Oude planten en bomen uit je tuin die we niet meer kunnen gebruiken, voeren we af. We plaatsen groen, schuttingen, tuinberegening en sierbestrating. Langzaam komen de contouren van de nieuwe tuin tevoorschijn. Het eindresultaat zal je verbazen! 
 
 
Tuinonderhoud 
 
Een mooi aangelegde tuin vraagt heel wat onderhoud, en dat het hele jaar door. Hoveniersbedrijf N. Bioch is gespecialiseerd in het onderhouden van bomen, planten en bloemen. Of dit nu eenmalig is, of meerdere keren per jaar. Een bloeiende tuin, maar geen groene vingers? Laat je tuin door ons verzorgen. 
 
Verhuur van materialen en machines 
 
Voor de aanleg en het onderhoud van tuinen maken we gebruik van een ruim gesorteerd machinepark. Wil je graag zelf aan de slag in je tuin, maar heb je niet de juiste materialen om mee te werken? In overleg kun je apparaten en machines bij ons huren. Meer weten? Neem contact op. 
 
Vijveraanleg 
 
Met water creëer je een speelse onderbreking in het groen van je tuin. Vijvers zorgen bovendien voor een hele nieuwe aanwas van vrolijke vogels. Mussen en vinken vinden het kabbelende water heerlijk om van te drinken of in te baden. Hoveniersbedrijf N. Bioch legt vijvers aan en onderhoudt ze.  
 
Gazon en kunstgras 
 
Een gazon maakt optisch groter. Het geeft je tuin een frisse uitstraling en na het maaien, hangt er die typische, fijne geur. Wij leggen strakke gazons aan, en zijn daarnaast gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Onderhoudsvrij en zonder tuinberegening, het hele jaar door een groene grasmat, heerlijk. 
 
Boomverzorging 
 
Bomen komen met een gebruiksaanwijzing. Een jonge boom groeit gelijkmatig wanneer hij regelmatig gesnoeid wordt. Oudere bomen hebben verzorging nodig om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk behouden kunnen worden. Weet je niet goed hoe je de bomen in je tuin moet onderhouden? Neem dan contact op. 
 
Tuinonderhoud in elk seizoen 
 
Elk seizoen komt met zijn eigen weersomstandigheden, die van invloed zijn op de planten en bomen in je tuin. Door middel van voor- of juist najaarsonderhoud zorg je ervoor dat jouw tuin het in elk seizoen goed doet. Voor meer informatie over onderhoudsbeurten, bel 073-5992684.