Hovenier
Hoveniersbedrijf Pulsatilla Tuinen in
Groningen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Pulsatilla Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Pulsatilla Tuinen
Rensumaheerd 57
9736AC Groningen

tel: 050-5791967

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Pulsatilla Tuinen (voorheen Hoveniersbedrijf Pulsatilla) is in 1997 gestart door ontwerpend hovenier Michiel Verheijen.   
Adviseren in tuinverandering en het ontwerpen van stads- en landschapstuinen is een belangrijke activiteit van Hoveniersbedrijf Pulsatilla Tuinen. Hierbij staat een persoonlijke, flexibele aanpak centraal en speelt hergebruik van bestaande materialen en groen op een milieuvriendelijke wijze een belangrijke rol. Verantwoord ondernemen wordt door Hoveniersbedrijf Pulsatilla Tuinen praktisch ingevuld. 
 
Daarnaast worden er in de regio Groningen complete tuinen aangelegd en gerenoveerd. Dit behelst onder andere sierbestrating, timmerwerk, vijveraanleg, aanplant en snoei. 
 
Om de persoonlijke aanpak te waarborgen, is besloten het bedrijf klein te houden. Indien nodig, wordt er gebruik gemaakt van het netwerk van collega hoveniers en specialisten waarmee Hoveniersbedrijf Pulsatilla Tuinen samenwerkt.  
 
Hoveniersbedrijf Pulsatilla Tuinen is lid van de VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners).  
 
Het is mogelijk voor u als klant, om zelf mee te werken bij de aanleg van uw tuin.