Hovenier
Hoveniers Tuinen van Thomas in
Groningen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Tuinen van Thomas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Tuinen van Thomas
Snip 175
9728 XR Groningen

tel: 06 - 27326379

Extra informatie

Tuinontwerpen op maat   
Caroline Thomas is tuinontwerper en beeldend kunstenaar. Vanuit Groningen ontwerpt ze tuinen die helder, speels en groen zijn. 
 
Voor een compleet nieuw tuinontwerp of een opfrisplan voor een tuin met een specifiek probleem ontwerpt Caroline Thomas een tuin die bij u past. Samen met u maakt ze een op uw situatie toegesneden ontwerp voor een betere sfeer en gebruik van uw buitenruimte. Uw persoonlijke wensen, maar ook de omgeving en architectuur van het huis zijn een inspiratie voor het ontwerp.  
 
Of uw tuin nu overwoekerd, groot, klein, saai, verzakt of alleen maar nieuw is: Tuinen van Thomas weet elke tuin te veranderen in een fijne plek.  
 
Visie 
 
Veel mensen weten eigenlijk heel goed wat ze met hun tuin willen. Ze willen bijvoorbeeld een onderhoudsarme tuin, of een tuin waarin juist veel gewerkt mag worden; een tuin met fijne speelplekken voor de kinderen of een relaxtuin met mooie borders en terrassen om te ontspannen.  
 
In mijn ontwerpen zoek ik naar een originele vertaling van de wensen van de opdrachtgever. Daarbij ontstaat een ontwerp met een heldere structuur, een evenwichtige en speelse vormgeving met een groene uitstraling. Een tuin die de verwachtingen van de opdrachtgever bij voorkeur overtreft. 
 
Ik vind het belangrijk dat mijn tuinen 'groen' zijn; met een eigen karakter, een weelderige beplanting en mooi en verantwoord design.  
 
Werkwijze (1)  
 
Kennismakinggesprek 
 
Tijdens het eerste, vrijblijvende gesprek op locatie inventariseer ik de uitgangspunten voor uw tuin: uw persoonlijke stijl, uw wensen en interesses. Daarna meet ik de tuin in en maak foto�s en notities.  
 
Omschrijving van de opdracht 
 
Aan de hand van deze inventarisatie formuleren we gezamenlijk de opdracht voor het ontwerp van uw tuin. Op basis van deze opdracht maak ik een offerte, met een nadere omschrijving van het werk, de daarvoor vereiste tijd en de ontwerpkosten. 
 
Voorlopig ontwerp 
 
Na het schriftelijke akkoord kom ik bij u terug met schetsvoorstellen. We bespreken de schetsen. Eventuele veranderingen verwerk ik in het definitieve ontwerp. 
 
Definitief ontwerp 
 
De uitwerking van het schetsontwerp bestaat uit een op schaal uitgevoerde presentatietekening van de plattegrond in kleur, aangevuld met doorsnede- of aanzichttekeningen en een matenplan. Als het nodig is, komen hierbij ook uitgewerkte detailtekeningen.  
 
Beplantingsplan 
 
Bij een gedegen tuinontwerp hoort een passend beplantingsplan. In deze tekening staan op overzichtelijke wijze de verschillende soorten beplanting. Daarbij krijgt u ook een omschrijving van onder meer de bloeiwijze, bloeitijd en een onderhoudsadvies.