Hovenier
Hoveniersbedrijf Natuurlijk Van der Velden in
Groesbeek
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Natuurlijk Van der Velden
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Natuurlijk Van der Velden
Cranenburgsestraat 107
6562LT Groesbeek

tel: 024-3587388

Extra informatie

Bij Natuurlijk van der Velden bent u aan het goede adres voor boomverzorging,   de aanleg, het onderhoud, ontwerp en renovatie van uw tuin.  
Belangrijk vind ik dat u langdurig van uw tuin kunt genieten.  
Kernwoorden binnen het bedrijf zijn dan ook: kwaliteit, integriteit, oog voor natuur  
en milieu, betaalbaarheid en klantvriendelijkheid.  
Vraag gerust naar referenties.  
 
Siward van der Velden  
 
Mijn werkgebied is vooral regio Nijmegen. Ik heb sinds 2006 als natuurlijk hovenier vele tuinen mogen realiseren en/of onderhouden in Berg en Dal, Groesbeek, Heilig Land Stichting, Malden, Molenhoek, Milsbeek, Lent, Arnhem, Mook, Wijchen, Cuijk, Kranenburg, Kleve, Duiven, Westervoort, Lochem, Eindhoven, Utrecht, Beuningen, Ewijk, Beek, Ubbergen, Lent, Wyler, Zyfflich, Bemmel, Elst en Druten.  
 
Een tuinman of hoveniersbedrijf is veelal makkelijk te vinden. Ik onderscheid mij echter door goedkoop en slim om te gaan met desgewenst beperkte middelen, zo natuurlijk en duurzaam mogelijk. Inmiddels heb ik ook veel ervaring met trampolines ingraven, kunstgras leggen (als alternatief voor verharding). Een unieke veranda, schuurtje, fietsenhok of overkapping is een van m'n specialiteiten geworden de laatste tijd. Vraag gerust naar voorbeelden. 
 
Al sinds 2008 werken mijn trouwe medewerkers Pieter en Henry vol passie in mijn bedrijf. Zij hebben net als ik (en iedereen) een rugzakje. Voordeel voor u is een erg prettige werksfeer, lage kosten en een tuin gemaakt vol overgave waarin u pas echt kunt genieten.

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Bestrating  
  • Boomverzorging 
  • Gazononderhoud  
  • Graafwerkzaamheden  
  • Natuurbeheer  
  • Tuinartikelen


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp