Hovenier
Struiksma BV in
Goutum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VStruiksma BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Struiksma BV
Techumerdyk 6
9084AJ Goutum

tel: (058) 2882831

Extra informatie

Welkom bij de hoveniers van Struiksma!   
Een mooi aangelegde en onderhouden tuin is een lust voor het oog, een plek waar u elk seizoen van kunt genieten. Wij helpen u hier graag mee verder. Van bestratingen tot beplantingsplan, van tuinbeurt tot contractonderhoud; uw tuin is bij ons in goede handen. Neemt u gerust contact met ons op voor een eerste vrijblijvende afspraak.  
 
Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Deze organisatie behartigt wederzijdse belangen waardoor u kunt vertrouwen op een goed eindresultaat.  
 
 
Het bedrijf 
 
Wij zijn een hoveniersbedrijf voor tuinaanleg en -onderhoud. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen. 
 
Wij zijn een hoveniersbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in Friesland. Wij houden ons bezig met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten; zo hebben wij verschillende ploegen op pad voor de aanleg, voor het particuliere en fijnere hovenierswerk en het grotere onderhoud bij kantoren en woonwijken. 
 
Wij beschikken over een eigen showroom waarin wij diverse materialen voor de aanleg kunnen presenteren, zoals natuurlijke afscheidingen, muurelementen, bestratingsmaterialen, tuinhout en tuinverlichting. U bent van harte welkom. De showroom is op afspraak geopend (eventueel ook 's avonds) en op vrijdag de hele dag van 8.00 tot 17.00 uur.