Hovenier
De Goudse Tuinkamer in
Gouda
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDe Goudse Tuinkamer
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
De Goudse Tuinkamer
Jan Mayenlaan 18
2803 XL Gouda

tel: 06 11242152

Extra informatie

DE GOUDSE TUINKAMER    
Wilt u een mooier terras? Of een balkon met allure? 
Vaak zijn daar maar een paar simpele ingrepen voor nodig.  
 
 
Advies, aanleg en onderhoud 
 
De Goudse Tuinkamer geeft advies, ontwerpt en legt uw balkon of terras aan op maat, zodat ook voor u zo’n mooi terras of balkon mogelijk wordt. Kijk eens op deze website wat je met een terras of balkon zou kunnen doen.  
 
Workshops 
 
Wilt u graag zelf creatief aan de slag? Dan is een workshop van De Goudse Tuinkamer een goed idee. Onder deskundige begeleiding van Arno ten Seldam maakt u bijvoorbeeld een schitterend voorjaarsbloemstuk of een sfeervolle decoratie voor terras of balkon. Kijk snel of er voor u een leuke workshop bij zit.  
 
Groendecoratie voor bedrijven en particulieren 
 
Winkels, restaurants of bedrijven geven met een smaakvolle entree hun visitekaartje af. Een bijzondere plant of buitendecoratie maakt dan het verschil. Dat hoeft niet duur of lastig te zijn.U sluit hiervoor eenvoudig een abonnement af bij De Goudse Tuinkamer. Dan weet u zeker dat het er altijd goed bij staat. Ook voor particulieren is het mogelijk om bij speciale gelegenheden (of permanent) een ruimte te laten aankleden. Bijv. het versieren van een kerk of zaal bij een bruiloft, decoratie en verlichting aanbrengen bij een tuinfeest etc.  
 
Let op: De Goudse Tuinkamer is actief in de regio Het Groene Hart* 
 
* Utrecht, Den Haag en Rotterdam en alle plaatsen binnen deze driehoek.