Hovenier
AK Hoveniers in
Gouda
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VAK Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
AK Hoveniers
James Wattstraat 13/F
2809PA Gouda

tel: 0182-375233

Extra informatie

AK Hoveniers is een dynamisch en creatief bedrijf dat sinds 1995 actief is in de hoveniersbranche. Deze jarenlange ervaring vertalen wij in mooie ontwerpen en gedegen advies.   
AK Hoveniers realiseert de aanleg, het onderhoud en de renovatie van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit en vakmanschap. 
 
AK Hoveniers is een veelzijdige en betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf is in 1995 opgericht door André Kaan, de drijvende kracht achter AK Hoveniers. 
 
AK Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Dit betekent dat opdrachtgevers verzekerd zijn van vakmanschap en kwaliteit. Ook vallen klanten van AK Hoveniers onder de VHG-garantie. Verder is AK Hoveniers per 1 januari 2011 VCA* gecertificeerd. Per begin 2015 zijn wij ook in het bezit van het Groenkeur certificaat. 
 
AK Hoveniers opereert vanuit twee loodsen aan de James Wattstraat Gouda, waar al het materiaal is opgeslagen. Het werkgebied beslaat grofweg de provincie Zuid-Holland en aangrenzende gebieden. 
 
Begin 2013 hebben wij middels de overname van Kraan’s tuinen ons klantenbestand particulieren vergroot. 
 
Al op jonge leeftijd was André bezig met tuinonderhoud: “De keuze om naar de tuinbouwschool te gaan, lag dus voor de hand.” Tijdens zijn jaren op de MTS werkte André bij Kraan in Moordrecht. Na zijn afstuderen als vakbekwaam hovenier volgden diverse werkgevers in de regio, totdat hij in 1995 besloot om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen. 
 
De belangrijkste waarde van AK Hoveniers is ‘doe wat je belooft’. “Afspraken nakomen is, samen met kwalitatief goed werk leveren, het belangrijkste. Ik merk dat klanten dit enorm waarderen, waardoor ik met veel van hen een lange termijn relatie heb gekregen. En dat is in het voordeel van alle partijen.” 
 
Dennis 
 
Dennis werkt sinds twee jaar naar volle tevredenheid bij AK Hoveniers. Zelf heeft hij het ook erg naar zijn zin. Samen met Andre is hij verantwoordelijk voor het onderhoud bij vooral de particuliere klanten. 
 
Dennis heeft na zijn vakopleiding ervaring opgedaan bij Kraan’s tuinen te Moordrecht. Na de overname eind 2012 werkt hij met veel plezier voor AK Hoveniers.

Diensten

•Aanleg  •Advies 
•Onderhoud 
•Ontwerp 
•Renovatie