Hovenier
Voschke Tuin- en Vijverspecialist in
Geulle
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVoschke Tuin- en Vijverspecialist
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Voschke Tuin- en Vijverspecialist
Oostbroek 8
6243CA Geulle

tel: 06-23328230

Extra informatie

Tuin- en vijverspecialist 't Vöschke is opgericht in april 2003 door de heer R. Vossen. Wij zijn een jong en veelzijdig bedrijf met veel ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van o.a. tuinen, bestratingen, vijvers, vlonders, overkappingen, bloembakken en waterpartijen. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als openbare groenprojecten.    
Wij streven ernaar om uw wensen en ons vakmanschap samen te brengen in een voor u op maat gemaakt groenproject tegen een betaalbare prijs. Bij het aanleggen van onze projecten zorgen we ervoor dat u ook op lange termijn kunt blijven genieten van uw tuin. 
Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van tuin-en vijverplanten, vissen, vijvermaterialen en toebehoren tegen gunstige prijzen.  
Onze winkel is van april t/m september op zaterdag en donderdagavond geopend, of op afspraak.  
Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze dienstverlening. Binnenkort kunt u hier ook foto's bekijken van door ons uitgevoerde projecten.  
Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvende offerte, dan kunt u ons bellen of e-mailen. Ook kunt u het contactformulier invullen dat u vindt onder het kopje "contact"; wij nemen dan ten alle tijde en zo spoedig mogelijk contact met u op.