Hovenier
Nijeboer Groenbeheer Hoveniers in
Ermelo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VNijeboer Groenbeheer Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Nijeboer Groenbeheer Hoveniers
Nijkerkerweg 44
3853NW Ermelo

tel: 06-23063043

Extra informatie

Nijeboer Groenbeheer Hoveniers is een gezond groeiende onderneming die gaat voor kwaliteit. De werkzaamheden omvatten een breed dienstenpakket op het gebied van groenvoorzieningen, het aanleggen en onderhouden van gazons, beplantingen en bomen, snoeien en rooien van bomen en het uitvoeren van grondwerken.   
De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd voor diverse (hoofd)aannemers. Daarnaast worden er werkzaamheden uitgevoerd voor gemeenten en diverse instellingen. Ook zijn we werkzaam voor particulieren. 
 
Nijeboer Groenbeheer Hoveniers is vooral werkzaam in Midden Nederland, onze medewerkers hebben ruime ervaring. Dit vormt de basis voor een goede kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden. 
 
Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark, zoals maaimachines, tractoren met diverse aanbouwwerktuigen,o.a. (frezen, kilveren, inzaaien) 
Kortom: Wij streven ernaar om in te spelen op de wensen en behoeften van nieuwe en bestaande opdrachtgevers.