Hovenier
Hovenier Stamsnijder Tuinen in
Enter
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Stamsnijder Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Stamsnijder Tuinen
Stationsweg 2/A
7468AT Enter

tel: 06-28250106

Extra informatie

Een plek creëren waar het dagelijks leven vergeten wordt.   
Het vinden van een perfecte balans tussen huis, tuin en persoonlijke beleving. Een plek met karakter en persoonlijkheid creëren waar je zorgeloos kunt wegdromen op ieder moment van de dag. Met dit als richtlijnen komt een perfecte tuin tot stand.  
 
Het jonge bedrijf (Stamsnijder Tuinen) dat gevestigd zit in Enter is volledig gediplomeerd en richt zich op alle aspecten van het hoveniers-vakmanschap. Door strikte focus op Creativiteit en kwaliteit weet Stamsnijder Tuinen zijn naam snel te verspreiden bij particulieren en bedrijven.  
 
Het jonge bedrijf (Stamsnijder Tuinen) dat gevestigd is in Enter richt zich op alle aspecten van het hoveniers-vakmanschap. Door strikte focus op creativiteit en kwaliteit weet Stamsnijder Tuinen zijn naam snel te verspreiden bij particulieren en bedrijven. 
 
Stamsnijder Tuinen is sinds 2012 actief in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren en bedrijven. Stamsnijder Tuinen is volledig gediplomeerd en gericht op alle aspecten van het hoveniers-vakmanschap. Met advies, goed overleg en persoonlijke benaderingen kan dit bedrijf uw tuinwensen realiseren. Stamsnijder Tuinen wil u graag laten kennismaken met de werkwijze en kennis van het vak, zodat ook u straks een Stamsnijder Tuin voor, rond of achter uw huis heeft. 
 
Uniek en op maat 
 
Een uniek tuinontwerp op maat met persoonlijk advies. Dit is natuurlijk de basis om uw perfecte tuin te realiseren. Uw tuin moet passen bij uw huis en uw persoonlijkheid. Bij Stamsnijder Tuinen staat creativiteit, om tot een mooi, verrassend tuinontwerp op maat te komen. Na het gesprek waar we uw wensen doorgesproken hebben maken we een inventarisatie van de huidige tuin en de omgevingsfactoren. 
 
Overige diensten 
 
Bestrating 
 
Bestrating leggen wij in alle soorten en maten. Van sierpaatjes achter en om het huis, tot grote bedrijfsterreinen. Bij voorkeur verzorgd Stamsnijder Tuinen ook het grondwerk zodat de garantie voor het werk dan ook in z'n geheel bij Stamsnijder Tuinen ligt . Het kan natuurlijk voorkomen dat het grondwerk al gedaan is en alleen het straatwerk nog uitgevoerd moet worden. In dit geval kan Stamsnijder Tuinen u niet de volle garantie geven voor het verzakken van de straat. 
 
Boomverzorging 
 
Het snoeiwerk is de meest uitgevoerde werkzaamheid. Om uw boom in top conditie te houden moet de juiste snoeimethode op het juiste tijdstip worden uitgevoerd. De gezondheid van de boom speelt een belangrijke rol voor de uitstraling. Stamsnijder Tuinen is er ook voor het onderzoeken van een boom of voor het geven van een eerlijk en goed advies voor bijvoorbeeld het snoeien, het verankeren van takken, bemesting, beluchting en/of de bescherming van de stam en wortels. 
 
Schuttingen 
 
Voordat een schutting wordt geplaatst is een goede voorbereiding van essentieel belang. Stamsnijder Tuinen plaatst en levert schuttingen en poorten van hoge kwaliteit met uiterste perfectie in uw tuin. 
 
Verhuur 
 
Heeft u niet voldoende (gekwalificeerd) personeel of heeft u een bepaald specialisme niet in huis voor de specialistische klussen. Dan kunt u een specialist van Stamsnijder Tuinen inhuren