Hovenier
Robin Ebberink Tuinonderhoud in
Enschede
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VRobin Ebberink Tuinonderhoud
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Robin Ebberink Tuinonderhoud
Weldinkhorst 38
7531EL Enschede

tel: 053-4319488

Extra informatie

Welkom bij Tuinonderhoud Robin Ebberink   
Via onze website proberen we een beeld te geven van wie wij zijn en wat we doen. 
 
De naam ‘Tuinonderhoud Robin Ebberink’ dekt maar gedeeltelijk de ‘lading’. Eigenlijk voeren we alles uit wat maar enigszins met een tuin te maken heeft. Het onderhouden van een tuin op elke gewenste manier tot en met een complete aanleg van een tuin inclusief beregeningsinstallatie, stroomvoorziening en verhardingen zijn enkele van de vele mogelijkheden. 
 
Vanzelfsprekend zetten we ons natuurlijk in met betrekking tot het onderhoud van uw tuin. Van een ‘postzegel’ tuin tot een tuin van enkele duizenden vierkante meters, niets is ons te gek. Op nog grotere schaal onderhouden we ook een bedrijventerrein. 
Deze werkzaamheden spelen zich allemaal af in het ‘groeiseizoen’. In de wintermaanden houden we ons bezig met gladheidsbestrijding bij zowel bedrijven, scholen als particulieren. Ook daarvoor kunt u dus bij ons terecht. 
 
Ons werkgebied ligt niet alleen in Enschede. Door mond tot mond reclame is ons werkgebied flink uitgebreid. De meeste werken spelen zich links en rechts langs de A1 af! 
 
Kortom: Tuinonderhoud Robin Ebberink “Uw hovenier met net iets meer!” 
 
Deze mannen staan altijd voor u klaar! 
 
Tuinonderhoud Robin Ebberink is begonnen met zijn werkzaamheden in 1998. Langzaam maar zeker werden de werkzaamheden uitgebreid.  
 
In het begin hielden we ons voornamelijk bezig met het onderhouden van tuinen bij de particulier, iets wat nu ook nog steeds een heel belangrijk deel van ons werk uitmaakt. In de loop der jaren kwamen daar ook de bedrijven bij. Zodra er personeel in dienst is gekomen konden we ons ook gaan richten op het aanleggen van tuinen. Door de mond tot mond reclame ging dat als een lopend vuurtje rond en mochten we ook tuinen gaan aanleggen op andere locaties in ons land. Nu maakt het aanleggen van tuinen onze agenda helemaal vol.  
 
Sinds enkele jaren zijn we nu gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Enschede. Alle materialen en gereedschappen staan hier overzichtelijk opgesteld. Van hieruit begint onze werkdag.  
 
Sinds enkele jaren zijn we nu gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Enschede. Alle materialen en gereedschappen staan hier overzichtelijk opgesteld. Van hieruit begint onze werkdag.  
 
 
Sinds 1998 
 
Tuinonderhoud Robin Ebberink is in de loop van de jaren een heel compleet, all round bedrijf geworden. We proberen zoveel mogelijk zaken zelf uit te voeren. Meestal is dit gewoon mogelijk, een enkele keer niet. Ook dan verzorgen wij de contacten via de onderaannemers. Directe lijnen geven sneller resultaat. Eén aanspreekpunt blijven we belangrijk vinden. 
 
Kortom: Tuinonderhoud Robin Ebberink “Uw hovenier met net iets meer!”

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Bestrating  
  • Ontwerpen  
  • Tuinaanleg  
  • Verlichting


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp  
  • Renovatie