Hovenier
Hoveniers Guy Wolfs VOF in
Eijsden
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Guy Wolfs VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Guy Wolfs VOF
Zoerbeemden 21
6245LR Eijsden

tel: 043-4092161

Extra informatie

Welkom bij Hoveniersbedrijf Guy Wolfs v.o.f.   
Wij zijn een bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in het ontwerp, aanleg en onderhouden van tuinen met iets extra's. Onze ontwerpen geven uw woning net dat beetje meer, waardoor ze zich onderscheiden van het reguliere scala. Ons werkgebied strekt zicht uit door geheel Limburg en België, zowel vlaams als de waalse regio. Recent is een van onze projecten in de prijzen gevallen bij de "Tuin van het jaar" 2013. Voor een videopresentatie klikt u hier . 
 
Op onze site vindt u een gulle greep uit de door ons uitgevoerde ideeën. Van moderne tuinarchitectuur tot klassieke baroktuinen. Van strakke vijvers tot RVS waterelementen en van bloeiende borders tot strak geschoren blokhagen. Elke tuin heeft een eigen identiteit vanwege de bewuste en gedurfde keuzes voor originele invalshoeken. 
Heeft u zelf specifieke wensen voor een uniek en persoonlijk tuinelement? Geen probleem. In onze eigen werkplaats worden alle tuinelementen met vakmanschap vervaardigd. RVS pergola's met verlichting, unieke tuinmeubels of grote hardstenen bloembakken. Alles voor u op maat gemaakt. Uiteraard mag u van ons de hoogste graad in afwerking verwachten en de uitgebreide garantievoorwaarden, onderschreven door de VHG, geven u het comfort waarin wij uw tuinwensen verwezenlijken. 
 
 
Als kers op de taart is ons bedrijf eind 2008 geselecteerd om deel te nemen aan een Hoveniersgroep welke door de tuinen van Appeltern geselecteerd zijn op hun creativiteit,passie en vakbekwaamheid. 
 
Dit alles onder de vlag "exclusief geselecteerd" geeft u als opdrachtgever de nodige zekerheid en vertrouwen dat u in zee gaat met een partner welke u wensen kan verwezenlijken.Wilt u graag weten wat consumenten welke reeds van onze diensten gebruik hebben gemaakt van ons vonden , kijk dan op "klanten vertellen" voor ons rapportcijfer. 
 
Uw tuingeluk ligt op u te wachten.