Hovenier
Frank de Vries Groenprojecten in
Eerbeek
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VFrank de Vries Groenprojecten
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Frank de Vries Groenprojecten
Poelkampstraat 71
6961VS Eerbeek

tel: 06-27137468

Extra informatie

Frank De Vries Groenprojecten: Hovenier in Eerbeek en omstreken   
Mijn naam is Frank de Vries en ik ben sinds kort voor mezelf begonnen. Ik ben vanaf kleins af aan graag buiten en wist al vroeg wat ik later wilde worden. Na het vmbo heb ik mijn hoveniers diploma behaalt. Ik heb nu bijna 7 jaar ervaring op het gebied van tuinaanleg, onderhoud, boomverzorging, bestratingen en het ontwerpen van tuinen ook verzorgen wij de beregening voor tuin. 
 
Tuinaanleg 
 
Voor het compleet aanleggen van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres van ontwerp tot realisatie. Wij doorlopen het hele traject met u en gaan voor 100% tevredenheid. Maar ook voor gedeeltelijke vernieuwing van uw tuin (renovatie) helpen wij u graag (bijvoorbeeld een verzakking in het straatwerk, een nieuwe haag ,beplanting of gazon). Voor alle werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Tuinontwerp 
 
Een tuinontwerp is bedoeld zodat u van te voren kunt zien hoe uw tuin eruit komt te zien en helpt u daarbij inzicht te geven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u heel goed weet wat u wilt maar het in de praktijk niet praktisch is of omdat het makkelijker is om eerst even op papier te zien.  
 
Tuinonderhoud 
 
Misschien heeft u er de tijd niet voor maar vindt u het wel belangrijk dat uw tuin er netjes bij ligt. Wordt het u misschien teveel of is de tuin te groot of ziet u op tegen het werk. Voor ons geen probleem.