Hovenier
Ben Kamps Hoveniers in
Eelde
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Hoofdweg 43
9761EA Eelde

tel: 050-3095221

Extra informatie

Welkom    
Tuincentrum Ben Kamps uit Eelde Gestart met een tuinplantenkwekerij in 1992 zijn we gegroeid naar een Groencentrum voor al uw tuinplanten. De nadruk ligt op groen. Ons doel is het verkopen van een zo breed mogelijk assortiment tuinplanten voor een scherpe prijs. Wekelijks zijn er diverse aanbiedingen. 
 
Ons motto luidt: service, advies en kwaliteit. Voor vragen over planten, aanleg of onderhoud bent u van harte welkom. De koffie staat klaar. 
 
Tuincentrum  
 
Groencentrum Ben Kamps omvat vele aspecten van de tuin. In de eerste plaats zijn wij gespecialiseerd in tuinplanten. Een groot gedeelte staat in pot. Daarnaast hebben wij een ruime keus in aantrekkelijk geprijsde vollegrond- planten van de kwekerij. Mochten bepaalde planten niet aanwezig zijn, dan proberen wij deze planten binnen vijf werkdagen of eerder in te kopen. 
 
Tuinaanleg  
 
Aan de basis van elke mooie tuin ligt een doordacht tuinontwerp. U kunt met elk idee voor een tuin bij ons terecht. Bij elke verandering wordt er in een oriënterend gesprek besproken wat uw wensen zijn en aan welke eisen de tuin naderhand moet voldoen. Vervolgens worden er vaak een paar schetsontwerpen gemaakt welke besproken worden om tot een basisvorm te komen. De basisvorm kan vervolgens gedetailleerd worden uitgewerkt, eventueel met een beplantingsplan. 
 
Kwekerij  
 
De kwekerij waar het allemaal mee is begonnen is de laatste jaren meer en meer onderdeel van het Tuincentrum geworden. Hier worden met name in herfst en voorjaar de planten uit de vollegrond verkocht. Heesters als laurier, taxus, hulst en buxus worden in ruime hoeveelheden gekweekt. Evenals diverse soorten laan- ,vrucht- ,vorm- en leibomen zoals "dakplataan" en leilinde.