Hovenier
Homme Fennema in
Dronrijp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHomme Fennema
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Homme Fennema
it Roer 3
9035 VR Dronrijp

tel: 0517 231714

Extra informatie

Uw tuin aanleggen is een vak, ons vak. Welkom op de website van Homme Fennema.   
Ruim tien jaar geleden zijn wij gestart met ons bedrijf. Destijds zijn we begonnen met minikraan en shovelverhuur. Vervolgens hebben we onze diensten uitgebreid met tuinaanleg en (sier)bestrating. Sinds enige jaren zijn wij gevestigd in Dronryp. Ons werkgebied is voornamelijk in Noord-Nederland maar ook buiten dit gebied hebben wij diverse projecten uitgevoerd voor zowel zakelijke als particuliere relaties. We bieden een breed pakket aan werkzaamheden tegen een scherp tarief op het gebied van al uw tuinwerkzaamheden. 
 
U kunt rekenen op een no-nonsense en betrouwbaar advies. Wij werken snel en met professioneel personeel en materieel. Ons motto is afspraak is afspraak. 
 
Heeft u specifieke wensen en kunnen wij u hierbij niet van dienst zijn. Dan hebben wij altijd iemand binnen ons netwerk die uw werkzaamheden kan uitvoeren.