Hovenier
Groencentrum Meintema in
Dronrijp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGroencentrum Meintema
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Groencentrum Meintema
Ljouwertertrekwei 2
9035 ED Dronrijp

tel: 0517231827

Extra informatie

Onderhoud uw tuin samen met hét Hoveniersbedrijf in Dronryp   
Wilt u uw tuin eens flink onder handen nemen of uw tuin langere tijd laten onderhouden? Neem dan contact op met hoveniersbedrijf in Dronryp. Wij werken altijd op maat. Dit houdt in dat wij rekening houden met de eigenschappen van de plek, het budget dat u beschikbaar heeft en natuurlijk met al uw wensen en eisen. Wij kunnen uit de voeten met alle soorten tuinen, of u nu een kleine tuin heeft of een grote, wij staan graag voor u klaar om onkruid te wieden en uw planten en struiken te snoeien. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd goed uit ziet, zodat u daar van kunt genieten. 
 
Hoe moet een boom gesnoeid worden? Wanneer kun je dat het beste doen? Zomaar een paar vragen die u kunt stellen. Je kunt een mooie tuin bezitten, maar het onderhoud ervan is ook belangrijk. Bij tuinonderhoud komt veel kijken. Dat vraagt om tijd en vakkennis. Ontbreekt het u aan één van beide? Ons hoveniersbedrijf in Dronryp is uitstekend inzetbaat als het gaat om het onderhoud van uw tuin. Zo kunt u het onderhoud aan uw tuin eenmalig of periodiek helemaal aan ons uitbesteden.