Hovenier
Hoveniersbedrijf E vd Hoek in
Dordrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf E vd Hoek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf E vd Hoek
Joke Smit-erf 16
3315 VA Dordrecht

tel: 078-6214400

Extra informatie

Hoveniersbedrijf E vd Hoek is al 20 jaar werkzaam in de particuliere en bedrijfsmatige tuinaanleg en -onderhoud. Zo is dit bedrijf onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van diverse (sier)bestratingen, (hardhouten) vlonders en schuttingen, sierbeplantingen, waterbeheerssystemen en niet te vergeten kleinschalig en grootschalig tuinonderhoud!   
Sinds kort kunt u ook bij ons terecht als u alleen grondwerkzaamheden wilt laten uitvoeren. Hiervoor hebben wij geinvesteerd in nieuwe gespecialiseerde grondverzetmachines, die ingezet kunnen worden op moeilijk bereikbare plaatsen. 
Kortom, met een bedrijf als dit heeft u alles in een hand wat betreft de tuin en niet te vergeten: kwaliteit, degelijkheid, vakmanschap, juiste planning en goede nazorg wat bij ons een hoge prioriteit heeft.