Hovenier
Hoveniersbedrijf Baobab in
Dordrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Baobab
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Baobab
Baron van Boetzelaerlaan 97
3319 CL Dordrecht

tel: 06-25557685

Extra informatie

Baobab boomverzorging is ontstaan uit het voornemen me als hovenier te specialiseren in het werken met bomen, en dan vooral in stedelijke gebieden.   
Ik wil met mijn werk waarde toevoegen aan het bomenbestand in Dordrecht en omgeving, en misschien wel voor bomen in het algemeen. Dat betekent dat ik me bekwaam in klim- en snoeitechnieken, maar ook kijk naar standplaatsomstandigheden. Hierbij is het van wezenlijk belang dat er een gezond bewustzijn bestaat over bomen bij boomeigenaren, hoveniers, kinderen/leerlingen en mensen in het algemeen die met bomen te maken hebben. 
 
Het onderdeel tuinaanleg ontwikkelt zich vooral richting natuurlijke tuinen en tuinen met symbolische elementen. Daar ontwerp ik ook naar. Natuurlijk sluit ik andere tuintypes niet uit. Tuinonderhoud voer ik uit volgens de norm van vakbekwaam hovenier. 
 
Duurzaamheid is voor mij een belangrijk kernwoord, wat ik ook probeer vorm te geven in mijn bedrijf. In eerste plaats is dat de manier van omgang met materialen en afval, maar zeker ook op langere termijn zit hem dat in het gebruik van een paard voor het verslepen van boomstammen en in elementen in een toekomstig bedrijfspand.