Hovenier
Hoveniers De Biesbosch in
Dordrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers De Biesbosch
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers De Biesbosch
Zuidbuitenpoldersekade 3a
3329 LA Dordrecht

tel: 078 6165792

Extra informatie

Al sinds 1978 een vertrouwd hoveniersadres in Dordrecht en omgeving. Of het nu gaat om een schitterende plantenbak of een bijzondere tuintafel met stoelen: wij hebben het voor u!   
Wilt u uw tuin laten onderhouden, tekenen, bestraten of aanleggen: wij doen het voor u! 
 
 
Wij zien het als een mooie uitdaging om voor iedere tuin het passende antwoord te vinden op de vraag: "Wat is de ideale tuin?" Of het nu gaat om een balkontuin, stadstuin, de tuin bij een villa of een bedrijfstuin: iedere tuin moet tot in detail beantwoorden aan de wensen van de opdrachtgever. Bovendien hebben we passie voor planten en de natuur en dat zie je. 
 
 
Hoveniers De Biesbosch heeft een goede reputatie waar we trots op zijn. Daarom streven we altijd naar perfecte resultaten. Er werken binnen ons bedrijf alleen gediplomeerde vakbekwame hoveniers, die weten hoe zij uw tuin het beste kunnen onderhouden en/of aanleggen. Een goede communicatie met de klant vinden wij heel belangrijk en eigenlijk vanzelfsprekend. 
 
Wij zijn al meer dan 35 jaar een vertrouwd hoveniersadres in Dordrecht en omgeving. We richten ons voornamelijk op particuliere tuinen en bedrijfstuinen. 
 
In 2013 zijn we intensief aan het werk geweest met een grote verandering binnen het bedrijf. Na 34 jaar is er afscheid genomen van ons tuincentrum en zijn wij ons volledig gaan concentreren op ons hoveniersbedrijf. 
 
Daar was een flinke verbouwing voor nodig. Wij hebben namelijk TuinExperience gerealiseerd! 
Met TuinExperience laten we op bijzondere en unieke wijze een glimp zien van ons vakmanschap en met welke hoogwaardige producten we werken. U kunt ter plekke zien hoe we te werk gaan en welke uitstraling onze tuinen hebben. U beleeft als het ware de tuin ter plekke. 
En hopelijk brengen we u op leuke ideeën! 
 
Tevens zijn we uitgebreid met een locatie in Barendrecht. We hebben het daar gevestigde Gijsbers Hoveniers overgenomen om zodoende ons werkgebied te vergroten en efficienter te kunnen werken. 
 
Vreemde maar leuke eend in de bijt is onze beeldhouwwinkel! Al ruim 10 jaar verkopen wij onder de naam Beeldhouwshop De Biesbosch stenen en gereedschappen om te kunnen beeldhouwen. Inmiddels behoort deze winkel tot de 5 grootste in Nederland!