Hovenier
Hovenier Vinca Labruyère Tuinen in
Dordrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Vinca Labruyère Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Vinca Labruyère Tuinen
Weeskinderendijk 169
3314CN Dordrecht

tel: 06-15463908

Extra informatie

Hovenier Vinca Labruyère Tuinen is de expert in Dordrecht voor uw tuinontwerp. De passie zit hem in de realisatie van een mooie tuin en alle expertise is in huis voor een indrukwekkend tuinontwerp. Vinca Labruyère is uw creatieve, veelzijdige en vakkundige tuinontwerper, klaar om uw tuin om te toveren tot een droomtuin, precies zoals u die voor ogen heeft.   
Groene vingers worden gecombineerd met een gezonde portie creativiteit en zo is Vinca Labruyère de hovenier die ervoor zorgt dat uw tuin wordt voorzien van een tuinontwerp naar wens. Daarbij is het heel belangrijk goed te luisteren naar de wensen van de klant en samen tot een tuinontwerp te komen waar u altijd al van gedroomd had. Ook voor vragen en advies over uw tuinontwerp kunt u bij Hovenier Vinca Labruyère Tuinen in Dordrecht altijd terecht! 
 
Bekijk de fotos voor een impressie en neem gerust contact op via het telefoonnummer 06-15463908. 
 
 
Uw veelzijdige creatieve hovenier 
 
Hovenier Vinca Labruyère Tuinen werkt aan uw tuinontwerp met passie en vakkennis. Daarbij is de veelzijdige aanpak iets dat hoog in het vaandel staat en als creatief hovenier met trots wordt uitgedragen. Zo weet u zeker dat uw wensen met betrekking tot uw gedroomde tuinontwerp uitgebreid onderzocht worden, waardoor u de mogelijkheid hebt duidelijk een beeld te krijgen van de mogelijkheden. 
 
Hovenier Vinca Labruyère Tuinen geeft advies op alle vlakken, ontwerpt en zorgt voor de uitwerking van het uiteindelijke tuinontwerp, dus de aanleg en de beplanting. U kunt dus bouwen op een hoveniersbedrijf met een breed profiel. Neem gerust contact op voor meer informatie. Voor het beste tuinontwerp gaat u naar Hovenier Vinca Labruyère Tuinen in Dordrecht. 
 
Kosten 
 
Indien de klant buiten een straal van 50 km van Dordrecht woont, worden er vervoerskosten in rekening gebracht à 35 eurocent per km. De prijs voor een tuinontwerp is afhankelijk van de grootte van de tuin en begint bij 250 euro tot ca. 1000 euro. Indien men de uitvoering van het ontwerp door Vinca Labruyère laat doen kan men korting krijgen op de prijs van het tuinontwerp.

Diensten
  • Beplanting  
  • droomtuin  
  • hovenier  
  • levering planten 
  • tuinaanleg  
  • tuinontwerp  
  • Beplantingsplan  
  • Realisatie