Hovenier
Groen & Zo Hoveniers in
Dordrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGroen & Zo Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Groen & Zo Hoveniers
Koningin Wilhelminastr 45
3311LM Dordrecht

tel: 06-46027520

Extra informatie

Groen & Zo Hoveniers specialist in tuin ontwerp, tuin aanleg en tuin onderhoud   
Mijn specialisatie als hoveniersbedrijf is tuinen ontwerpen, tuinen realiseren en tuinen onderhouden in de regio van Dordrecht. Van grote groenprojecten tot kleine groenprojecten zoals tuinen, dakterrassen, balkons, grote bloem en boombakken en interieurbeplanting. Het onder groen en zo opgerichte Elephant – elements ontwerpt en produceert stijlvolle binnen en buitenelementen, bloembakken, meubilair en decoratieve objecten van hoogwaardige kwaliteit. 
 
Elephant-elements levert ook meubels van andere merken en ontwerpers als b.v. de bamboe lijn van Wijs design. Graag neem ik u mee door mijn website om zo een indruk te krijgen van de veelzijdigheid van Groen en Zo. Door de vele jaren ervaring met mijn werk kan ik voor verrassende oplossingen zorgen en leuke tuin ontwerpen maken voor uw situatie en binnen uw budget. Als u vragen heeft kunt u reageren via de contact knop en ik zal uw vraag of aanvraag zo goed mogelijk beantwoorden. Met vriendelijke groet hovenier Willem Hoogeweij 
 
Wie ben ik, Mijn naam is Willem Hoogeweij, mijn ruime ervaring die ik heb opgedaan bij particulieren en bedrijven zet ik graag voor u in om een voor u stijlvolle omgeving te creëren. 
 
Ik vul uw wensen en ideeën aan met mijn creativiteit en doe dit in combinatie met mijn achtergrondkennis over onderhoud en beheer van uw tuin. 
 
Ook ben ik gek op renovatie van tuinen bedrijf entrees en andere groen objecten . Vaak zijn er erg mooie resultaten te behalen die nog verborgen liggen in de oude situatie. 
 
Door gebruik te maken van de oude elementen in de tuin, denk bijvoorbeeld aan een bestaande grote struik of boom, de oude tegels en dergelijke. Bij bedrijven zijn een nieuw kleurtje, renovatie van de plantenbakken of vervanging van het binnengroen door die van een modernere uitstraling vaak aanleiding tot complimenten. 
 
Uiteraard is het mogelijk met mij vrijblijvend contact op te nemen, u krijgt dan van mij een suggestie hoe u uw bedrijfsuitstraling kunt verhogen. U vindt onder de knop interieurbeplanting enkele voorbeelden.