Hovenier
F Stal Hoveniersbedrijf in
Dordrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Kievitstraat 31
3312RK Dordrecht

tel: 06-25292127

Extra informatie

F.Stal is een Hoveniers en Klusbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen.   
Al vanaf 2000 word door F.stal exclusieve tuinen ontworpen en aangelegd. Dat betekent dat elk ontwerp uniek is en geheel afgestemd is op uw wensen en situatie. Of het gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan. 
 
Een specifieke klus 
 
Een schutting repareren, een verzakt pad ophogen, een carport plaatsen, een boom kappen, inclusief de benodigde vergunning; wij kunnen ervoor zorgen ! Denk behalve aan “groen” eens aan bij voorbeeld het plaatsen van speeltoestellen of een beregeningsinstallatie. Van kleine aanpassingen tot complete renovatie. Wij zijn u graag van dienst. 
 
Zelf Besparen ! 
 
Kiezen voor F.Stal is niet alleen kiezen voor vakmanschap. Ten opzichte van de grotere hoveniersbedrijven zijn onze tarieven zeer scherp te noemen. Als uw bijvoorbeeld zelf een deel van het werk willen doen, is dit geen probleem. Een tuin leegruimen bijvoorbeeld, kan bijna iedereen. En het afvoeren van materiaal is voor particulieren gratis. Dat levert een flinke besparing op. Voor ieder budget wordt dus een creatieve oplossing bedacht. Ook met garantie gaan wij ver, zo leveren wij geen standaard garantie van een jaar, maar komen we ook langs om eventuele problemen, zoals een verzakking, op te lossen.