Hovenier
Baan Hofman Hoveniers in
Dordrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBaan Hofman Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Baan Hofman Hoveniers
Ambachtstraat 7
3319CA Dordrecht

tel: 078-6166681

Extra informatie

Proef de sfeer op onze website van door ons ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen waarin vorm en functie op een creatieve manier zijn samengebracht.   
In de ruim 25 jaar dat Hoveniersbedrijf Baan Hofman bestaat, hebben we vrijwel alles gedaan wat er op tuingebied mogelijk is voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 
 
Wij zijn een middelgrootbedrijf gevestigd in Dordrecht. Onze kracht ligt in het feit dat wij alle disciplines zelf in huis hebben en u één aanspreekpunt hebt van voorbereiding tot oplevering. Onze service gaat zelfs door tot na de oplevering: op al onze werkzaamheden en beplanting geven wij een jaar garantie. Bovendien houden wij contact met u over het jaarlijks terugkerend onderhoud. 
 
‘Stijlvol van nature’ is de slogan die wij iedere dag in de praktijk proberen te brengen, zowel in de aanleg als ook in het onderhoud. Wij houden van uitdagingen. Al uw wensen, zowel groot als klein, zetten wij met plezier om in realiteit. 
 
Wij hebben de site beknopt gehouden, om het duidelijk en overzichtelijk te houden. Heeft u echter vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.