Hovenier
Hoveniersbedrijf Herweijer Tuintechniek in
Dirksland
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Herweijer Tuintechniek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Hoveniersbedrijf Herweijer Tuintechniek
Watertoren 34
3247 LC Dirksland

tel: (0187) 605228

Extra informatie

Waar staat Herweijer TUINTECHNIEK voor?   
In twee woorden: groen vakwerk. Dit blijkt onder andere uit het interview en het daaruit beschreven stuk in de krant, uitgebracht bij het vijfjarig bestaan van Herweijer TUINTECHNIEK. 
 
Pieter Herweijer is een ondernemende hovenier. In de afgelopen vijf jaar bouwde hij zijn bedrijf uit tot wat het nu is. “We zijn trots op elk klus.” Afspraken nakomen en goed werk leveren. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar het zijn juist deze zaken die de klanten in Herweijer aanspreken.  
Hoveniersbedrijf Herweijer Tuintechniek is een middelgroot hoveniersbedrijf en behoort daarmee tot één van de grootste hoveniersbedrijven op Flakkee. Eigenaar Pieter Herweijer zit zelf al jaren in het hoveniersvak. Enthousiast als hij is over zijn vak, heeft hij als docent toekomstige hoveniers het vak geleerd. Ook nu weet hij met verve te vertellen over het vak van hovenier. Herweijer heeft gemiddeld tien man in dienst. Stuk voor stuk zijn het harde werkers met de juiste teamspirit. “We blijven groeien en zijn nog op zoek naar personeel. Wie z’n handen uit de mouwen wil steken en in het hoveniersvak zit of dit vak wil leren, nodigen we uit contact met ons op te nemen,” geeft Pieter aan.  
 
Ondernemer 
 
“Goed zijn in je vak is niet voldoende. Je moet ook ondernemend zijn. Zie je kansen, dan moet je daar op inspelen. Vragen klanten een offerte aan, dan is het zaak snel te reageren. Klanten waarderen het ook als je afspraken nakomt en telefonisch goed bereikbaar bent. Klanten moeten van ons op aankunnen. Een uitdaging die we graag aangaan.” De klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, corporaties en aannemers. Voor die klanten doet Herweijer eigenlijk alles op hun vakgebied; van het afgraven van een bouwput tot het planten van bomen toe. Ook het contact met de gemeente, commissies en dergelijke nemen we, wanneer nodig, voor onze rekening. Doordat we alles in eigen hand hebben, kunnen we snel bijsturen.”  
 
 
Plan 
 
Aan de basis van elke klus ligt een plan. Tijdens het bezoek aan de klant worden de wensen van de klant geïnventariseerd. Meedenken en kritisch blijven hoort daar ook bij. “Ons advies kan de klant kosten besparen,” zegt Pieter. In onze showroom presenteren we vaak onze ontwerpen. Op de computer kan de klant virtueel door de toekomstige tuin lopen. Met een paar eenvoudige muisklikken, planten er wat bomen bij of halen we wat struiken af. We bieden een tuin voor elk budget.”  
 
Najaar 
 
Het najaar is het moment om de tuin klaar te maken voor de winter. Grondverbetering en snoeiwerk zijn echt werkzaamheden voor het najaar. Door dat de tuin in rust is kan op de juiste plaats worden ingegrepen zodat de tuin in het voorjaar weer volop kan gaan groeien. Pieter: “In de winter zijn we ook actief op het gebied van gladheidbestrijding. Hiervoor hebben we alle benodigde zaken in huis. In de afgelopen winter hebben we onder meer gladheid bestreden bij het ziekenhuis, parkeerdekken en parkeerplaatsen bij bedrijven.”