Hovenier
Hovenier Peter Sluiter in
Diever
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Peter Sluiter
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Peter Sluiter
Wittelterweg 6
7981 NA Diever

tel: 06-15665750

Extra informatie

Hovenier Peter Sluiter is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende hovenierswerkzaamheden.   
Ons bedrijf bestaat sinds 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, zoals b.v.: aanleg en onderhoud van gazons, borders, vijvers en straatwerk, bomen heesters en hagen, onderhoud van houtwallen, onkruid- en ongediertebestrijding, het plaatsen van schuttingen, omheiningen en beschoeiingen, het kappen van bomen en natuurlijk alle voorkomende timmerwerkzaamheden. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.