Hovenier
Engelbertink Hoveniers in
Denekamp
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VEngelbertink Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Engelbertink Hoveniers
Brandlichterweg 59
7591ND Denekamp

tel: 06-51191755

Extra informatie

Welkom   
De tuin van uw dromen.  
 
De tuin als plek om tot rust te komen, inspiratie op te doen, onbezorgd te spelen, vrienden te ontvangen, in te werken of om gewoon naar te kijken. Kortom, een tuin waarvan u in elk jaargetijde kunt genieten.  
 
Engelbertink Hoveniers helpt u met de realisatie van de tuin van uw dromen.  
 
Engelbertink Hoveniers ontwerpt tuinen, patio's en dakterrassen en zorgt desgewenst zelf voor de uitvoering van de ontwerpen. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van de diensten van Engelbertink Hoveniers.  
 
Engelbertink 
 
Remon Engelbertink heeft al vroeg zijn keuze gemaakt voor het werken in de natuur. Na enkele jaren tuinen te hebben aangelegd en onderhouden, heeft hij zich tevens ontwikkeld op het gebied van tuinontwerpen.  
 
Vijf jaar geleden is hij begonnen met z’n eigen bedrijf, Engelbertink Hoveniers. Door zijn enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid heeft Remon zijn bedrijf zien groeien en heeft hij inmiddels twee vaste krachten in dienst genomen die samen met hem alle werkzaamheden volbrengen. Zij vormen een hecht team. 
 
Voor informatie of een offerte, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.