Hovenier
John de Bruijn Sierbestrating in
Den Hoorn
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VJohn de Bruijn Sierbestrating
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
John de Bruijn Sierbestrating
Rijksstraatweg 6
2635AC Den Hoorn

tel: 015-2610520

Extra informatie

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring en werken op oud ambachtelijke wijze.  Wij zetten de eerste stap naar uw droomtuin! 
 
Wilt u een volledig nieuwe tuin, of wilt u uw bestaande tuin renoveren?  
Voor ons geen probleem! 
 
Het is voor ons steeds weer een uitdaging om het juiste evenwicht tussen tuin en woning te kunnen verwezenlijken. Wij zorgen altijd voor een creatieve oplossing. 
 
Met oog voor detail zorgen wij voor de juiste sfeer en uitstraling. Uiteraard letten wij op het milieu en zorgen wij ervoor dat ons afval wordt gerecycled. 
 
Wij kunnen u alle facetten van tuinaanleg aanbieden. Van bestrating, terras, waterpartijen, beplanting, onderhoud, schuttingen, schermen van betongaas, tuinhuisjes, pergola`s en nog veel meer. 
 
Wij ontwerpen in alle stijlen: stadstuinen, dakterras, moderne tuinen en klassieke tuinen. Geen enkele uitdaging is ons te groot 
 
 
John de Bruijn tuinaanleg heeft een goede reputatie waar we trots op zijn. Daarom streven we altijd naar perfecte resultaten. Een goede communicatie met de klant vinden wij heel belangrijk en eigenlijk vanzelfsprekend. 
 
Wilt u uw tuin laten onderhouden of aanleggen: wij doen het voor u!  
 
Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Een deskundige beoordeling en prijsaanbieding staan garant voor een advies op maat.  
 
Jarenlange ervaring met tuinen en een heldere kijk op zaken nemen u de zorg uit handen voor de aanleg van uw tuin.  
 
Hovenierbedrijf John de Bruijn tuinaanleg staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, netheid en persoonlijk contact.  
 
Wij zijn zeer actief in particulieren tuinen variërend van kleine tot grote voor – en achtertuinen alsook in de zakelijke sector.

Specialiteit

Beplanting,   Bestrating,  
Natuursteen,  
Snoeien,  
Tuinaanleg,  
Vijvers

Diensten

Aanleg,   Onderhoud