Hovenier
Hoveniersbedrijf Nederhof in
Den Haag
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Nederhof
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Nederhof
Tauber 19
2491DB Den Haag

tel: 070-3200834

Extra informatie

NEDERHOF, STERK IN GROENE OPLOSSINGEN   
We willen er geen gras over laten groeien: in de buitenlucht zijn, actief of ontspannen, geeft energie. 
 
Daarom maakt Hoveniersbedrijf Nederhof zich sterk voor een tuinbeleving, die uitnodigt om naar buiten te gaan, het hele jaar door. Of het nu gaat om het tuinontwerp, de tuinaanleg of het onderhoud van uw particuliere- of bedrijfstuin, of u nu een totaal renovatieplan heeft, of een specifieke vraag. 
 
Ziet u door de bomen het bos niet meer, dan zorgen wij voor een overzichtelijke en efficiënte aanpak. Hierbij bundelen we uw ideeën met de expertise en creativiteit van onze eigen hoveniers en andere buitenspecialisten. Maar onze groene wereld stopt niet bij het tuinhek. 
 
Onze prachtige planeet verdient net zoveel aandacht. Daarom zijn we altijd op zoek naar de nieuwste duurzame tuinontwikkelingen. Zo zorgen we voor echte groene oplossingen waar u lang profijt van heeft. 
 
 
TIPS EN TUINMATERIALEN 
 
Groene vingers die kriebelen? Ook voor tuinliefhebbers die graag op eigen houtje de buitenboel aanpakken, hebben wij genoeg te bieden. Op onze site vindt u allerhande tips op tuingebied, zoals de maandelijkse onderhoudstips in onze tuinkalender. 
 
Tuinmaterialen kunt u direct bij ons online bestellen en laten thuis bezorgen. Ook leveren we sinds kort Biologische zaden voor border of moestuin. Een overzicht hiervan vraagt u aan per email. 
 
DIRECT WIJZER 
 
Als u zich aanmeldt voor onze Tuinwijzer, ontvangt u twee keer per jaar onze tips en nieuws direct in uw brievenbus. Ook kunt u zich aanmelden voor de digitale versie die meerdere keren per jaar verschijnt. 
 
 
Nederhof Hoveniers  
 
Van balkon- en stadstuin tot landgoed 
 
beleef plezier aan uw tuin  
 
Met veel plezier werkt Nederhof Hoveniers aan uw toekomstig tuinplezier. Snel en efficiënt verzorgen wij de aanleg en het onderhoud van alle soorten particuliere en bedrijfstuinen. De tuinoppervlakte en het soort tuin varieert van klein tot heel groot: van balkontuinen, groene tuinen, terrastuinen, gemeenschappelijke tuinen, parken tot aan landgoederen toe! Bekijk de foto’s van door ons ontworpen en aangelegde tuinen. 
 
Afspraak is Afspraak !! 
 
Ontwerp, aanleg en onderhoud doen wij op onze eigen wijze: creatief, snel en altijd naar de beste kwaliteitsnormen. De projecten worden door ons opgeleverd conform de gemaakte afspraken en met stevige garanties en een heldere service. 
 
beleef plezier aan uw tuin  
 
Nederhof Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. 
 
De kosten voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een tuin kunnen sterk verschillen. Hoewel wij sympathieke prijzen rekenen, zorgen wij altijd dat er voorafgaand aan de start van de werkzaamheden een duidelijke offerte en opdracht omschrijving op papier staat. 
 
Voor een beter milieu 
 
Voor een beter milieuRespect voor het milieu is het minste wat u van een professionele hovenier mag verwachten. Wij proberen daarom zoveel als mogelijk, uw tuin duurzaam en milieubewust aan te leggen en te onderhouden. 
 
beleef plezier aan uw tuin  
 
Al bij het ontwerpen van uw tuin bespreken wij de mogelijkheden van het toepassen van duurzame tuinmaterialen. 
Het onkruidvrij houden van uw tuin doen wij bij voorkeur handmatig of door middel van een speciale natuurlijke beplanting. Voor het onkruidvrij houden van uw tuinverharding gebruiken wij biologische bestrijdingsmiddelen. Het groenafval van het tuinonderhoud wordt gecomposteerd voor hergebruik. In onze kettingzagen en andere tuinaanleg- en onderhoudsmachines gebruiken wij milieuvriendelijke biologisch snel afbreekbare oliën.