Hovenier
Hoveniersbedrijf F in 't Hout in
Den Haag
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf F in 't Hout
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf F in 't Hout
Atjehstraat 1
2585VG Den Haag

tel: 070-3505530

Extra informatie

Frans in ‘t Hout bv is een hoveniers– en groenvoorzieningbedrijf, dat sinds jaar en dag gevestigd is in de Atjehstraat 1, Den Haag   
Onze werkzaamheden omvatten zowel het aanleggen, als het onderhouden van diverse groenprojecten in de Haagse regio. 
 
Ons klantenbestand strekt zich uit van bedrijven tot woningbouwcoöperaties, verzorgingstehuizen, scholengemeen-schappen en particulieren.  
 
 
Frans in ‘t Hout bv werd in 1938 door de naamgever opgericht als eenmanszaak. Na een gedwongen stop in de oorlogsjaren werden de werkzaamheden na de 2de Wereld Oorlog weer opgepakt. Met schop en schoffel op de fiets werden de klanten bezocht. Later gevolgd door een bakfiets en auto.  
 
Sinds 1981 wordt het bedrijf gerund door zijn dochter Paula en een vaste kern van enthousiaste medewerkers. Het wagenpark met aanhangers heeft zich in de loop der jaren flink uitgebreid.  
 
Tevens beschikken wij over een modern machinepark voor de uitvoering van de werkzaamheden.  
 
Ons gemotiveerd personeel is vakbekwaam, VCA gecertificeerd, voorzien van spuitlicentie voor het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Bovendien zijn we een door AEQUOR erkend leerbedrijf voor onze stagiaires.