Hovenier
Binnen & Buiten Ontwerpbureau in
Den Haag
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBinnen & Buiten Ontwerpbureau
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Binnen & Buiten Ontwerpbureau
Hyacinthweg 72
2565RK Den Haag

tel: 070-3630959

Extra informatie

Minder is meer: in een tijd van overvloedige keuzemogelijkheden voor de tuin is het goed als er iemand is die de materiaalkeuze kan beperken tot het meest essentiële wat een tuin nodig heeft. Het resultaat: een functionele, rustgevende tuin, met geïntegreerde wensen in de uitvoering, waar u geen minuut hoeft te verspillen aan onnodig, tijdrovend onderhoud.   
Rust en ruimte: met het weglaten van luxeproblemen en een uitgekiend ontwerp wordt uw tuin gemaakt zoals een tuin bedoeld is: natuur die ademt, die ruimte geeft en rust brengt. 
 
Harmonie en balans: een goede tuinontwerper herkent ook de vormtaal van het huis. Deze vertaling van verhoudingen naar de tuin zorgt voor een samenhangend geheel waarbij het huis en de tuin op een natuurlijke manier in elkaar overlopen.