Hovenier
Hoveniersbedrijf Hosemans in
Delft
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Hosemans
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Hosemans
Ecodusweg 89
2614WS Delft

tel: 06-10494945

Extra informatie

Wie is Hoveniersbedrijf Hosemans?   
Hoveniersbedrijf Hosemans, opgezet door Ton Hosemans te Delft, bestaat in 2014 16 jaar en is aangesloten bij branchevereniging VHG. 
 
Ik ben van 1955 en heb in totaal 22 jaar in het onderwijs gewerkt onder meer 11 jaar als praktijkleraar tuin. Ook heb ik 4 jaar gewerkt als boomkweker bij de Firma C. Esveld te Boskoop, een van ’s lands bekendste assortimentskwekerijen en wereldwijd bekend. Hier ontstond de liefde voor het vak en de planten. 
 
Naast mijn baan in het onderwijs heb ik in 1999 de Hoveniersopleiding in Rotterdam volledig afgerond. 
 
Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en heb als hobby’s tuinen, planten, sport, muziek, dansen en lezen. Ik heb mijn eigen bedrijf sinds 1998, eerst nog in deeltijd in het onderwijs gewerkt en sinds 2002 full time hovenier.  
 
Het vak spreekt me aan omdat ik kan werken met planten, tuinmaterialen maar bovenal voor en met mensen. Samen met klanten hun wensen voor een tuin bespreken, een ontwerp maken, de uitvoering, het resultaat en het genot als het zo geworden is zoals het in het hoofd ontstond, geeft grote voldoening.  
 
Hoveniersbedrijf Hosemans is een eenmanszaak. Niet alles kan alleen gedaan worden, daarom werk ik samen met andere vakbekwame hoveniersbedrijven uit de regio of worden vakspecialisten ingeschakeld. Zoals bij zwaar grondwerk, sierbestrating of boomverzorging. Mijn materialen, planten en gereedschappen komen van gerenommeerde leveranciers.  
 
Ontwerp 
 
Indien u dit wenst kan ik voor uw nieuwe of te veranderen tuin een ontwerp maken. Hiervoor kom ik bij u langs om kennis te maken, de situatie in de tuin te bekijken en in te meten.  
Ik besteed ruim aandacht aan uw persoonlijke wensen voor wat betreft materialen, soort beplanting, kleurkeuze en budget. Ik stel een lijst op met de te verwachten onkosten en mogelijkheden van de materialen. 
 
Ik neem voorbeeldboeken mee zodat u alvast een eerste kennismaking heeft met de toe te passen materialen. Beter nog bezoekt u een van mijn leveranciers in de regio, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en echt iets naar uw smaak vindt. 
 
Bij het maken van het ontwerp houd ik onder meer rekening met: 
 
◾Omgeving van de tuin. 
◾Gezinssituatie. 
◾Bestaande elementen in de tuin. 
◾Ligging ten opzichte van de zon. 
◾Kleur van het pand/ interieur. 
◾Grondkwaliteit. 
◾Verschillen in hoogte. 
 
Na mijn eerste bezoek ontvangt u van mij, indien gewenst, het getekend ontwerp, een aanbiedingsbrief met duidelijk omschreven werkzaamheden, een beplantingsplan en een offerte/ begroting. Deze kunnen in overleg aangepast worden. Na goedkeuring en ondertekening van de stukken zal het werk ingepland worden. Bij grote werkzaamheden dient na aanvang van het werk een percentage van de begroting te worden voldaan. U ontvangt daarvoor een voldaanfactuur. Na afloop van het werk ontvangt u de eindfactuur. Ook kunt u door mij een ontwerp laten maken waarna u zelf de werkzaamheden uitvoert, hiervoor worden wel ontwerpkosten berekend.

Specialiteit
 • Beplanting  
 • Bestrating  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp  
 • Sierbestrating  
 • Snoeien  
 • Tuinaanleg  
 • Gazonverbetering 
 • Afvoeren groenafval en/of andere zaken  
 • Bemesting  
 • Opknappen van verwaarloosde tuinen


Diensten
 • Aanleg  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp  
 • Renovatie