Hovenier
Boekelo Hoveniersbedrijf in
De Meern
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBoekelo Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Boekelo Hoveniersbedrijf
Stoelenmakerslaan 44
3454DV De Meern

tel: 06-51460909

Extra informatie

Boekelo Hoveniersbedrijf is een vakbekwame onderneming dat zich al jaren richt op tuinen:   
•Ontwerpen 
•Aanleggen 
•Renoveren 
•Onderhouden 
 
Daarnaast zijn wij een geschikte partner voor het inrichten van bestrating en groen. In deze facetten van het vak onderscheiden wij ons door service, kwaliteit en continuïteit. Met oog voor detail en respect van uw wensen creëren wij de juiste sfeer en uitstraling.  
 
Droomt u van een tuin waar u heerlijk tot rust kunt komen? Boekelo Hoveniersbedrijf laat u zorgeloos genieten van alles wat groeit en bloeit. Wij denken met u mee, geven u advies en duidelijke afspraken voor een onderhoudsplan. Met ons team gespecialiseerde medewerkers bieden wij creatieve oplossingen op maat.  
 
Of het nu gaat om het verzorgen van een winterbeurt of het aanleggen van een nieuwe tuin, geen project is ons te groot of te klein. Afhankelijk van uw wensen bieden wij voor ieder budget unieke mogelijkheden.  
 
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bekijk dan onze website. Wij willen u graag een indruk geven van onze werkzaamheden die wij dagelijks verrichten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.  
 
Als professioneel en enthousiast hoveniersbedrijf voeren wij bijna alle soorten tuinwerkzaamheden uit. Wat begon als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een grote vertrouwde onderneming met een brede klantenkring in de omgeving van De Meern. Voor diverse opdrachtgevers, van bedrijven en instellingen tot particulieren, verzorgen wij talloze diensten. Van onderhoud tot de meest modernste, technische projecten.  
 
Met goed opgeleide, gedisciplineerde vakmensen en een uitgebreid modern machinepark wordt bij ons kwalitatief en efficiënt gewerkt. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd. Dit is terug te zien in onze prijzen, waarbij uw wensen gewaarborgd blijven.  
 
Voor het in kaart brengen van de mogelijkheden en uw wensen is persoonlijk contact van belang. Gedurende het hele proces, van begin tot eind, onderhouden wij het contact. Zo bent u van ontwerp tot opleveren op de hoogte van de stand van zaken.  
 
Vanuit jarenlange ervaring hebben wij kennis van het ambachtelijk werk. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u uitstekend adviseren. Hoveniersbedrijf Boekele komt graag samen met u tot een mooi eindresultaat.  
 
Diensten  
 
Ontwerp 
 
Een tuin waar u elke dag optimaal kunt genieten? Boekelo Hoveniersbedrijf creëert een tuin waar u zich thuis in voelt. De basis van een speciale tuin begint bij het ontwerp. Één van onze medewerkers komt graag bij u langs voor een eerste gesprek. In dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht. Zo krijgen wij een helder beeld en kan het ontwerp worden afgestemd op uw wensen en persoonlijk budget. Met onze ervaring en deskundige blik bieden wij de mogelijkheid een tuin te ontwerpen die in alle opzichten bij u past. Pas wanneer het ontwerp voldoet aan uw wensen kan hoveniersbedrijf Boekelo beginnen met het aanleggen van uw tuin.  
 
Aanleg 
 
Na goedkeuring van het ontwerp kan ons team het aanleggen van uw tuin in eigen beheer uitvoeren. De werkzaamheden die wij verrichten zijn:  
 
•Bestrating 
•Veranda’s 
•Groen 
•Vijvers en nog veel meer 
 
Elke onderdeel wordt met de benodigde zorg aangelegd.  
 
 
 
Onderhoud 
 
Wilt u na het aanleggen van uw droomtuin ervoor zorgen dat deze in optimale conditie blijft? Om lang te kunnen genieten van uw tuin is onderhoud noodzakelijk. Voor zowel bedrijven als particulieren verzorgt hovenier Boekelo met veel plezier tuinonderhoud. Wilt u een winterbeurt of zomerbeurt? Of wilt u regelmatig onderhoud uit laten voeren? In overleg kan hovenier Boekelo een onderhoudscontract opstellen te denken aan: voor- en najaarsbeurt, kwartaal onderhoud, jaarlijks onderhoud of onderhoud op offerte basis. Afhankelijk van uw type tuin stellen wij een onderhoudsplan op. We inventariseren voor u de werkzaamheden en maken een offerte op maat.

Specialiteit
 • Beplanting  
 • Beregening 
 • Bestrating  
 • Boomverzorging  
 • Deskundig advies  
 • Sierbestrating  
 • Snoeien 
 • Tuinaanleg  
 • Vijvers  
 • Vlonders


Stijl
 • Landelijk  
 • Modern