Hovenier
Versloot hovenier in
De Bilt
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVersloot hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Versloot hovenier
Prof.Dr. J.H. van t Hoffweg 16
3731KA De Bilt

tel: 030-2205448

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Versloot is een vertrouwd en deskundig bedrijf voor de aanleg en het onderhoud van de particuliere tuin.    
Ruim 20 jaar zijn wij werkzaam in de wijde omgeving rondom De Bilt en Bilthoven. Voor velen is Hoveniersbedrijf Versloot dan ook een bekende naam, welke staat voor vakmanschap en creativiteit. 
 
Hoveniersbedrijf Versloot houdt de lijntjes graag kort. U heeft altijd direct contact met diegene die uw tuin ook daadwerkelijk aanlegt. Een goede communicatie is hiermee verzekerd.  
Of het nou om een kleine tuin gaat, of een groot project betreft: u bent bij ons altijd aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij nauwe contacten opgebouwd met deskundige vakmensen op allerlei gebied. 
 
Uw wensen en eisen omtrent de tuin worden zorgvuldig met u besproken. Kindvriendelijk, een vijver of waterpartij, onderhoudsarm, strak of juist heel informeel, een veranda of blokhut.  
Uw tuin biedt tal van mogelijkheden. Precies zoals u dat wenst. 
Sierbestrating in de vorm van sfeervolle oude klinkers of juist moderne tegels? Uit de vele mogelijkheden die er zijn zullen wij, samen met u, de beste keuze maken. 
Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw budget. 
 
Profiteer nú van het tijdelijk verlaagde BTW tarief van 6% !!!!