Hovenier
Puts Groenbeheer & Loonwerk in
Brunssum
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VPuts Groenbeheer & Loonwerk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Puts Groenbeheer & Loonwerk
Berkenstraat 48
6444 BW Brunssum

tel: 06 51694971

Extra informatie

Puts Groenbeheer en Loonwerk is een V.O.F. die zich sinds 2007 bezighoudt met aanleg, ontwerp en onderhoud van groenvoorzieningen, boomverzorging, grond en bestratingswerken.   
Puts Groenbeheer & Loonwerk verleent haar diensten aan gemeenten, particulieren, instellingen, waterschappen en bedrijven. Onze gedreven en ervaren werknemers ontfermen zich graag over uw klus. Middels een gesprek met Guido Puts kunt u uw wensen en ideeen kenbaar maken. Hierna wordt een vrijblijvende, heldere offerte op maat gemaakt. Wij zijn gericht op een eindresultaat waar u en wij met trots op terug kunnen kijken. Zo hebben wij de afgelopen jaren gewerkt en zullen we dat ook blijven doen.  
 
Ons bedrijf houdt zich ook bezig met gladheidbestrijding. Op afspraak of op contractbasis zorgen wij ervoor dat uw terrein zo veilig mogelijk blijft